MENÜ

Türkiye Grand Prix, Formula 1 için hazır!

Türkiye Grand Prix, Formula 1'i için hazırda bekliyor... Tuzla Belediyesi, 9 yıl aradan sonra Türkiye’ye gelen Formula 1 Türkiye Grand Prix'si için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Tuzla Belediyesi, 9 yıl aradan sonra Türkiye’ye gelen Formula 1 Türkiye Grand Prix'sinin sorunsuz bir şekilde tamamlanması için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Haberin Devamı

Sorumluluk alanında 1 aydır devam eden çalışmalar kapsamında yaklaşık 1 milyon 150 bin metrekare alan içerisinde ot biçme, çalı ve diken temizliği işlemleri tamamlandı. Yaklaşık 500 bin metrekare alanda ise budama işlemlerini tamamladı. Biçilen, otlar, çalılar ve budanan ağaçlar Tuzla Belediye ekipleri tarafından araçlara yüklenerek temizlendi. VIP localarda bulunan koltuklar, üst geçitler ve bilet satış yerleri de ozon yıkama yönetimle dezenfekte edilerek temizlendi.

Tüm alan içerisinde toplam 287 adet 770 litre çöp konteynerı ve 42 adet 2’li sıfır atık seti yerleştirildi. Yerleştirilen konteyner ve setler yarış öncesi ve sonrasında görevliler tarafından toplandı. Yarış süresi boyunca 3 adet çöp kamyonu, süpürme aracı, tanker ve ambalaj atığı aracı ile birlikte 15 personel görevli olarak çalışmalarını sürdürecekler.

Haberin Devamı

Formula 1 organizasyonunda görevli olanlar Tuzla Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Kampı’nda bulunan bungalov evlerde misafir edildi. Çalışanların kamp alanından Formula 1 pistine ulaşımı da Tuzla Belediyesi tarafından sağlandı.

YORUM YAZ