MENÜ

"Türkiye böyle yıldız görmedi"

İtalya'ya çıkarma yapan Beşiktaş Transfer Komitesi Üyeleri Serdal Adalı ile Cengiz Zülfikaroğlu'dan, Siyah-Beyazlı taraftarları coşturacak haberler gelmeye devam ediyor.

"Türkiye böyle yıldız görmedi"

Yıldırım Demirören, seçim sonrası caimasına büyük bir vaatte bulunmuştu: “Gelecek sezon iki Dünya yıldızına Beşiktaş forması giydireceğiz...” Bu hedef doğrultusunda ilk çalışmalarını İstanbul’da yürüten Transfer Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu, 15 Şubat 2010 Perşembe günü İtalya’ya çıkarma yapmıştı. Yanlarına, Avrupa pazarında ciddi temasları bulunan menacer Ahmet Bulut’u da alan iki yönetici, İnter’de forma giyen Quaresma için pazarlık masasına oturmuştu.

Haberin Devamı

İki yönetici Portekizli yıldız için nabız yoklarken, FANATİK, ‘İtalya çıkarması’nı çok özel fotoğraflarla da sizlere duyurmuştu. Bir yandan Quaresma atağını sürdüren Adalı ve Zülfikaroğlu’nun son sözleri ise şu: “Türkiye’nin şimdiye kadar hiç görmediği kadar büyük bir futbolcuyu Beşiktaş’a getireceğiz...” Bu heyetten önce 1 günlüğüne İtalya’ya giden Başkan Yıldırım Demirören’in de işte bu ‘Dünya Yıldızı’ konusunda bizzat görüşmeler yaptığı öğrenildi.

İşte ilk akla gelen isimler...
Beşiktaşlı yöneticilerin İtalya’da transfer görüşmeleri yapması ve özellikle “Türkiye’nin görmediği kadar büyük bir yıldız” sözleri, akıllara hemen iki ismi getiriyor: İnter’den Samuel Eto’o, Milan’dan Ronaldinho... İkisi de Dünya yıldızı ve ikisinin de maliyeti yüksek, transferi zor. Ancak Mourinho için İnter’e giden Eto’o, Portekizli hocanın ayrılık kararı alması ve İtalya’daki ‘ırkçı saldırılar’dan bunalmış durumda. Üstelik Mansimov kaynaklı oluşturulacak ‘büyük transfer bütçesi’ de iki yıldızın transferini ‘hayal’ olmaktan çıkartıyor.

Haberin Devamı

‘Hepimiz Eto’o’yuz...”
İspanya ve İtalya’da ırkçı saldırılara maruz kalan Samuel Eto’o için Beşiktaş’ın ünlü taraftar grubu Çarşı da işte bu pankartı açmıştı.

YORUM YAZ