MENÜ

Türk ve Bulgar hakemler dostluk maçı oynadılar

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) İstanbul Şubesi ile Balkanlılar Kültür Derneği'nin davetlisi olarak İstanbul'a gelen Bulgar hakemler, Türk hakemlerle dostluk maçı yaptılar.

Türk ve Bulgar hakemler dostluk maçı oynadılar

Kartal Stadı'nda düzenlenen organizasyonda, UEFA Şampiyonlar Ligi finalini yöneten Cüneyt Çakır'la birlikte, aralarında Süleyman Abay ve Deniz Ateş Bitnel gibi üst düzey hakemler de Türkiye forması giydi. Bulgaristan'da ise, Nikolay Yordanov, Ivan Valchev ve Georgi Todorov gibi FIFA kokartlı hakemlerin bulunduğu belirtildi.

Karşılaşma öncesi basın mensuplarına konuşan Cüneyt Çakır, "Zaten yıllar öncesinden gelen bir dostluğumuz var. Geçmiş dönemde de benzer organizasyonlar yapmıştık. Bunun rövanşını da eylül veya ekim ayında gerçekleştireceğiz ve Bulgaristan'a gidip bir dostluk karşılaşması daha oynayacağız. Bu şekilde de dostluğumuz pekişecektir" dedi.

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz ile Bulgaristan Merkez Hakem Kurulu Başkanı Stefan Ormandjiev'in de izlediği mücadeleyi Bulgar hakemler 2-1 kazandı.

HAKAN TARHAN - İSTANBUL / DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ