MENÜ

Türk pilot Cem Bölükbaşı Formula 1 Espor finalinde

Formula 1 tarafından organize edilen F1 Espor Dünya Şampiyonası’nda bu hafta sonu final heyecanı yaşanacak. Türk pilot Cem Bölükbaşı Formula 1 Espor finalinde Türkiye'yi temsil edecek.

Türk pilot Cem Bölükbaşı Formula 1 Espor finalinde

Dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen 20 Espor pilotu, 24-26 Kasım tarihlerinde Birleşik Arap Emirlikleri’nde düzenlenecek olan, Formula 1 Espor Abu Dhabi Grand Prix’sinde podyuma çıkmak için ter dökecek.

Bu önemli organizasyonda Türkiye’yi 19 yaşındaki genç pilotumuz Cem Bölükbaşı temsil edecek. Dünya çapında 60 binden fazla kişinin katıldığı ön elemelerde ilk 40’a girmeyi başaran Cem Bölükbaşı, Londra’daki F1 Espor Dünya Şampiyonası yarı finalinde 4. Olarak, Abu Dhabi’deki büyük finale adını yazdırmıştı.

Dünyada bir ilk olan Formula 1 Espor Grand Prix’si, www.ssport.tv adresi üzerinden de canlı olarak yayınlanacak. Formula 1 Abu Dhabi GP’si ile aynı günlerde yapılacak olan dev organizasyonun final yarışı, 25 Kasım Cumartesi günü Türkiye saati ile 19:00’da başlayacak.

F1 Espor finalini Serhan Acar yorumlayacak

Büyük heyecana sahne olması beklenen final gecesi, Cihangir Perperik’in sunumu ve Serhan Acar’ın yorumlarıyla izleyiciyle buluşacak.

F1 Espor finalini kazanan sporcu, bu organizasyonu kazanan ilk pilot olarak tarihe geçecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ