MENÜ

Türk futbolunun acı günü: Zafer Karagöz

Eskişehirsporlu genç futbolcu Kaan’ın ölüm haberi yürekleri yakarken Türk Futbolu dün bir vefatla daha sarsıldı. Adanaspor’un 45 yaşındaki antrenörü Zafer Karagöz kansere yenik düştü. Karagöz birçok takımda forma giymişti

Türk futbolunun acı günü: Zafer Karagöz

TFF 1’inci Lig ekiplerinden Adanaspor’da teknik direktör Coşkun Demirbakan’ın yardımcılığını yapan Zafer Karagöz (45), yaşamını yitirdi. Futbola Gençlerbirliği’nde başlayan ve aralarında Konyaspor, Kayseri Erciyesspor, Sakaryaspor ve Eskişehirspor’un da bulunduğu çok sayıda takımda forma giyen Zafer Karagöz, mide kanseri nedeniyle İstanbul’da tedavi görüyordu. Karagöz, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Antrenör Zafer Karagöz için son olarak görev yaptığı Adanaspor, kulübün sosyal medya hesabından, “Seni tanımak güzeldi. Mekanın cennet olsun hocam” mesajını paylaştı.

Haberin Devamı

Mesaj yağdı

Sezon başında Eskişehirspor’da yine Demirbakan’ın yardımcısı olarak görev yapan Karagöz’ün ölüm haberi Türk Futbolu’nu yasa boğdu. Başta TFF olmak üzere, kulüpler ve futbolcular deneyimli antrenörün ölüm haberinin ardından şok yaşadı. Biz de FANATİK ailesi olarak Zafer Karagöz’e Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

YORUM YAZ