MENÜ

Türk futbolunda görülmemiş olay!

Mersin İdman Yurdu karıştı! Kulüp, futbolculara otomobil tahsis etti, sonra geri istedi. Futbolcular, "Sezon sonunda veririz" deyince ortalık karıştı. İbrahim Yattara ve 3 futbolcu, Başkan Kahramanlı'nın kendilerini dövmesi için gönderdiği öne sürülen kişiler tarafından kovalandı. Yattara, karakoldan bildirdi...

Türk futbolunda görülmemiş olay!

Küme düşmemek için mücadele veren Mersin İdman Yurdu'nda futbolcular ile Başkan Ali Kahramanlı arasında ilginç bir olay meydana geldi. İddialar oldukça vahim... Editörlerimizden Gökay Akgün'e konuşan İbrahim Yattara'nın ifadelerine göre, kulüp futbolculara otomobil tahsis etti. Yattara, Ozan İpek, Mustafa Keçeli ve Hakan Bayraktar kadro dışı bırakılınca, otomobiller kulüp tarafından geri istendi. Futbolcular, sezon sonuna kadar otomobilleri geri vermeyeceklerini, lig bittikten sonra kulübe emanet edeceklerini bildirdi. Bunun üzerine Başkan Ali Kahramanlı, futbolcuların idman yaptığı tesise gelerek, küfretti ve oyuncuları tehdit etti. Yattara ve arkadaşlarının tavrı değişmeyince, bugün Başkan Ali Kahramanlı'nın gönderdiği iddia edilen birkaç kişi, futbolculara saldırdı. 4 yıldız, dayaktan kurtulmak için karakola sığındı. Son durumu, İbrahim Yattara, telefon bağlantısıyla FANATİK'e aktardı.

Haberin Devamı

Hakan Bayraktar: İdman çıkışı Yattara'ya saldırmışlar

Konuyla ilgili olarak, olayın muhataplarından Hakan Bayraktar'la görüştük. Tecrübeli futbolcu, 3 gün önce Başkan Kahramanlı'nın gönderdiği adamlar tarafından tehdit edildiklerini söyledi. Bu sabah gerçekleşen idmanda da, o adamların gruplar hâlinde kendilerini izlediğini, ancak herhangi bir sıkıntı yaşanmadan tesislerden ayrıldıklarını, Yattara'nın kendilerinden daha geç çıktığını ve saldırının yalnızca Yattara'ya yapıldığını ifade etti.

Futbolcular şu anda karakolda. Gelişmeler yaşandıkça size aktarmayı sürdüreceğiz.

Gökay Akgün / Fanatik.com.tr

YATTARA KARAKOLDAN FANATİK'E BAĞLANDI. DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN.

MERSİN İDMANYURDU BAŞKANI ALİ KAHRAMANLI'NIN, YATTARA'YA VERDİĞİ YANIT İÇİN TIKLAYIN.

YORUM YAZ