MENÜ

Turgutluspor'da Rıdvan Aykan yuvaya döndü

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta yeni sezon öncesi kadrosunu takviye etme çalışmalarını sürdüren Turgutluspor, Belediye Derincespor'dan altyapısında yetişen eski oyuncusu Rıdvan Aykan'la anlaştı.

Turgutluspor'da Rıdvan Aykan yuvaya döndü

Kırmızı-siyahlıların altyapısında yetişip profesyonel olduktan sonra Aydınspor, Torbalıspor, Evrensekispor, Aydınspor 1923, Bergama Bld, Denizli BŞB, Cizrespor, Menemen, Kütahyaspor, Aliağa FK, Kartalspor, Gölcükspor ve son olarak Belediye formalarını giyen 32 yaşındaki orta saha oyuncusu, Başkan Taner Kestaneci'nin katıldığı törenle sözleşme imzalayıp yuvaya döndü.

Haberin Devamı

Rıdvan, imza töreninde, "Yıllar sonra yuvama geri döndüğüm için mutluyum. Bu arma ve forma benim için çok kutsal. Çünkü memleketinin takımından çok başka bir duygu. Bu şehir için yeniden mücadele etmek beni heyecanlandırıyor. Bu forma için sonuna kadar mücadele edeceğim. Tüm Turgutlulu taraftarlarımızın desteğini arkamızda hissetmek istiyoruz. İnşallah onların ve şehrin desteğiyle başarılı bir sezon geçireceğiz" dedi. Kulüp Başkanı Kestaneci ise şehrin evladı Rıdvan'ın takıma katkı sağlayacağına inandığını söyledi.

Doğan ÇİZMECİ / TURGUTLU, (DHA)

YORUM YAZ