MENÜ

Turgut Doğan Şahin: Trabzonspor'a istemeyerek gittim!

Kasımpaşalı futbolcu Turgut Doğan Şahin, 2014-2015 sezonunda Trabzonspor’a transfer sürecinin zorlu geçtiğini belirterek, “İstemeyerek gittim diyebilirim. Yönetim beni transfer etti. Benden sonra da hoca transfer edildi. Bize orada denenmeye gelmişiz muamelesi yapıldı” dedi.

Turgut Doğan Şahin: Trabzonspor'a istemeyerek gittim!

Süper Lig'de ikinci yarı çıkışa geçen Kasımpaşa'nın 29 yaşındaki futbolcusu Turgut Doğan Şahin, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine açıklamalarda bulundu. Spor Toto Süper Lig'de iyi mücadele ettiklerini belirten Şahin, "İyi futbol oynuyoruz. Bu da skora yansıyor. Bundan 7-8 hafta önce de bizim hedefimiz aynıydı. Herkes bizi düşme potasında görüyordu. Biz hedefimizi her zaman ilk 6 olarak belirlemiştik. Son 6 hafta ligde aldığımız iyi sonuçlarla bu hedefimizi adım adım gidiyoruz. Yeni transferler hem ligde hem de takıma uyum sağladıktan sonra çıkışa geçtik. İyi futbolculardan kurulu bir ekibiz. Herkes birbirine uyum sağladıktan sonra iyi sonuçlar geleceğini biliyorduk. İyi takım olunca sahaya yansıttık ve skorlar geldi" şeklinde konuştu.

"RIZA HOCA İLE KEMAL HOCA ARASINDA FARK YOK"

Sezon başındaki teknik direktörleri Rıza Çalımbay ile şimdiki çalıştırıcıları Kemal Özdeş arasında bir fark olmadığını söyleyen başarılı futbolcu, "Rıza Hoca'nın gidişi erken oldu, kampı beraber geçirmediğimiz Kemal Hoca geldi. Kemal Hoca ile biraz uyum süreci yaşandı" dedi.

Trabzonspor'a Brezilyalı golcü: Welthon

"KUPADA HEDEFİMİZ HEP FİNAL"

Ziraat Türkiye Kupası hakkında açıklamalarda bulunan Şahin, "Kupada hedefimiz hep final oynamaktı. Kadromuzu da bozmadan kupada her maça final havasında çıktık. Bu noktaya kadar geldik. Çaykur Rizespor'u evimizde 2-0 yendik ve deplasmana avantajlı bir skorla gideceğiz. İnşallah yarı finale çıkarız. Orada final oynayacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"OYNADIĞIM TAKIMLAR ÜST SIRADAYDI"

Süper Lig'de birçok takımda forma giyen Turgut Doğan Şahin, 'hangi takımı ön plana çıkarırsın' sorusuna, "Öyle ayrım yapacak bir durum yok. Çünkü oynadığım zamanlarda o takımlar üst sıradaydı. Gaziantepspor, Ankaragücü çok iyi oyunculara sahipti. Gençlerbirliği, Trabzonspor maceralarım oldu" diye cevap verdi.

"TRABZON'DA DENENMEYE GELMİŞİZ GİBİ DAVRANILDI"

2014-2015 sezonunda Gaziantepspor'dan Trabzonspor'a transfer olduğu dönemin hatırlatılması üzerine 29 yaşındaki futbolcu, "Trabzonspor ile transfer sürecim sıkıntılı geçti. İstemeyerek gittim diyebilirim. Yönetim beni transfer etti. Benden sonra da hoca transfer edildi. Kampta çok kalabalıktık. 30-35 oyuncu grubu vardı. Hoca hiç kimseyi tanımıyordu. Beni oraya başkan çok istedi diye gittim. Bize orada denenmeye gelmişiz muamelesi yapıldı. Ben Halilhodzic ile çalışmak istemediğim için kendi isteğimle ayrıldım" şeklinde konuştu.

Avrupa’nın dev kulübü Yusuf Yazıcı için geldi!

"SÖZLEŞME KONUSUNDA YÖNETİMLE GÖRÜŞMEDİK"

Sezon sonu bitecek sözleşmesi hakkında da konuşan Şahin, "Buradan önce yarım sezon oynamadım. Nasıl gideceğini bende kulüpte kestiremiyordu. İlk önce 1 senelik anlaşma yaptık. Şu an benim adıma her şey iyi gidiyor. Kulüpte iyi gittiğini düşünüyorsa oturur, konuşuruz. Şu anlık bir görüşme yok. Kasımpaşa için hayırlı ne ise o olur inşallah" açıklamasını yaptı.

"BENİM ÖZELLİĞİM KONTRA ATAK FUTBOLU"

Turgut Doğan, oyun stilini de değerlendirerek, "Saha içinde çok koştuğumu düşünüyorum. Stilim mücadeleye uygun değil. Tabii ki mücadele edeceğiz. Her futbolcunun mücadele hırsı farklıdır. Benim özelliğim kontra atak futboludur, belki arkadaşımın özelliği mücadeledir" değerlendirmesini yaptı.

"TAKIMDA EN İYİ VEYSEL İLE ANLAŞIYORUM"

Kasımpaşa'da en iyi anlaştığı futbolcunun Veysel Sarı olduğunu ifade eden Şahin, "Kaleci Eray, Adem var. Biz burada 7-8 Türk futbolcuyuz. Hepimiz birbirimizle iyi arkadaşlık yapmaya çalışıyoruz. Çünkü yabancı futbolcularla antrenman dışında muhatap olamıyoruz. Biz bizeyiz sadece" dedi.

Turgut Doğan Şahin, Beşiktaş'ın Süper Lig'in şu an açık ara en iyi takımı olduğunu belirtti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ