MENÜ

Tuncay Şanlı Mehmet Sait'e Fenerbahçe forması hediye etti

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde 'Oyuncak Kardeşliği' projesiyle dezavantajlı çocukları sevindiren Ümit Kavak, zihinsel engelli gence bir çift ayakkabı hediye etmişti. Zihinsel engelli gencin yaşadığı sevinç sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Fenerbahçe'de uzun yıllar forma giyen eski futbolcu Tuncay Şanlı da Mehmet Sait isimli gence Fenerbahçe formasıyla futbol topu hediye etti. Mehmet Sait'in yaşadığı mutluluk bir kez daha sosyal medyanın en çok konuşulan olayları arasına girdi.

Ceylanpınar'da kafe işletmeciliği yapan Ümit Kavak, bir süre önce, arkadaşlarıyla 'Oyuncak Kardeşliği' ismi ile proje başlatmıştı. Aldığı hediyeyle çok mutlu olan ve ayakkabıyı giydikten sonra sevinçle koşturmaya başlayan engelli genç, Kavak'ı defalarca öpmüş ve sosyal medyada yayınlan görüntüler kısa sürede büyük yankı uyandırmıştı.

Haberin Devamı

Görüntüleri izleyen eski futbolcu Tuncay Şanlı, başlatılan projeye destek verdi. Zihinsel engelli Mehmet Sait'in Fenerbahçe forması ve futbol topu hediyesi karşısında yaşadığı mutluluk yeniden sosyal medyada en çok izlenen görüntülerden biri oldu.

YORUM YAZ