MENÜ

Tüm yenilgiler deplasmanda

Fenerbahçe, bu sezon geride kalan 32 haftada 4 kez sahadan yenilgiyle ayrıldı. Sarı-Lacivertliler bu mağlubiyetlerin tamamını deplasmanda aldı.

Tüm yenilgiler deplasmanda

Fenerbahçe, bu sezon geride kalan 32 haftada 4 kez sahadan yenilgiyle ayrıldı. Sarı-Lacivertliler bu mağlubiyetlerin tamamını deplasmanda aldı. Sezonun ilk yenilgisini Beşiktaş’a karşı 3-2’lik skorla yaşayan Kanarya, ardından Antalya’de 4-2 mağlup oldu.

Konya deplasmanındaki 2-1’lik yenilgi, şampiyonluk yolunda iplerin Fenerbahçe’den Beşiktaş’a geçmesini sağlamıştı. Sarı-Lacivertliler, dün de Fatih Terim Stadı’ndan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı.

Volkan ve Alper sınırda

Son haftaların yıldız ismi Volkan Şen ile Alper Potuk, Başakşehir maçının henüz ilk yarısında sarı kart gördüler. Volkan hakeme itiraz ettiği için kart alırken, iki futbolcu ceza sınırına geldi.

Volkan ile Alper önümüzdeki hafta oynanacak Gençlerbirliği mücadelesinde kart görmeleri durumunda son haftadaki Sivasspor karşılaşmasında forma giyemeyecekler. Kart sınırındaki Volkan Demirel, Persie ve Diego ise sorunsuz bir şekilde maçı tamamladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ