MENÜ

Tudor'un suçu neydi?

Galatasaray 14 maçta 24 puanda kalırken, geçen sezon zirvenin 1 puan gerisindeyken gönderilen Tudor’un takımı aynı sürede 29 puan almıştı. Sarı-Kırmızılılar geçen sezon da Beşiktaş, Trabzonspor ve Malatya’ya yenilmiş, evinde Fenerbahçe ile berabere kalmıştı...

Tudor'un suçu neydi?

Beşiktaş karşısında da mağlup olarak kötü gidişe dur diyemeyen Galatasaray'da tablo çok kötü... Son 9 resmi maçta sadece 1 kez kazanan, bu karşılaşmalarda 7 gol atabilen Sarı-Kırmızılılar, 'kolay lokma' olarak gösterilen Şampiyonlar Ligi grubunda da büyük hüsran yaşadı. Cim Bom zirvenin 6 puan gerisinde kaldı.

Haberin Devamı

TUDOR 5 PUAN FAZLA TOPLADI

Yaşanan kötü gidişin ardından akıllara Igor Tudor geldi... Geçen sezon zirvenin 1 puan gerisindeyken gönderilen Hırvat hoca 14 haftada 29 puan almıştı. Terimli Galatasaray ise 14 maçta 25 puan toplayabildi.

YİNE AYNI YENİLGİLERİ ALDI

Tudor'un çalıştırdığı Cim Bom geçen sezon da aynı bu sezon gibi Beşiktaş, Trabzonspor ve Yeni Malatya deplasmanlarında kaybetmiş, sahasında Fenerbahçe ile berabere kalmıştı.

HEDEF EN AZ HASARI ALMAK!

İlk yarıda kalan 3 haftada Rize, Başakşehir ve Sivas ile karşılaşacak olan Galatasaray'da hedef devre arasına en az hasarla girmek... Ancak ortaya konan tablo camiada kimseye heyecan vermiyor.

Kaynak: Takvim

YORUM YAZ