MENÜ

Tudor'dan 2 bomba birden!

Sarı kırmızılıların teknik direktörü, radikal kararlar almaya devam ediyor. Önce üçlü savunmaya dönen Tudor bugün geri üçlüde değişik bir tertip deneyecek. Hırvat teknik adam yıldız futbolcusunu ise yedek soyundurmayı planlıyor.

Tudor'dan 2 bomba birden!

Galatasaray'da Semih ve Chedjou’nun ardından dün de Cavanda sakatlandı, Igor Tudor, savunmada B planını belirledi. Hırvat teknik adamın göreve geldiği günden bu yana 3 haftadır stoperde forma verdiği 2 savunmacının sakatlığı yönetimin keyfini kaçırdı. Stoperde en kilit ikilinin sakatlığı sonrasında Igor Tudor, Gençlerbirliği maçı için stoper bölgesinde yeni üçlüsünü belirledi: Carole-Hakan-Ahmet. Ayağında topuk dikeni olan ve iğne ile sahaya çıkabileceği belirtilen Chedjou oynayamazsa Carole stopere çekilecek, Fransız bekin yerine ise Martin Linnes oynayacak. Hakan Balta’nın antrenmanlardaki motivasyonu ve performansını beğenen Tudor, sakat olan Semih’in yerine bu isme formayı verecek.

Tehlike büyüyor!

20-25 DAKİKA OYNAYABİLİR

Wesley Sneijder sakatlığını tamamen atlatırken takımı ile son 2 taktik idmana katıldı. Buna rağmen Sneijder’e teknik direktör Tudor bugün ilk 11’de şans vermeyecek. Dünyaca ünlü yıldız bu akşam yedek kulübesinde olacak. Sneijder’in fiziksel durumunun 20-25 dakika oynayacak düzeyde olduğunu düşünen Hırvat teknik adam bu yüzden tercihini Josue’den yana kullanacak.

Antalyaspor maçında 2 gol birden atan Eren Derdiyok ise dünkü son idmanda hafif bir sakatlık yaşadı. Bu nedenle riske edilmeyecek ve daha önce yedek oturması planlanan Podolski ilk 11’de olacak.

Kaynak: Hürriyet

Wesley Sneijder ilk 18'de olacak!

Haberin Devamı
YORUM YAZ