MENÜ

TSYD 50 yaşında

Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı Naci Arkan ve beraberindeki heyet, Anıtkabir'i ziyaret etti.

TSYD 50 yaşında

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Genel Başkanı Naci Arkan ve beraberindeki heyet, Anıtkabir’i ziyaret etti. Derneğin kuruluşunun 50. yılı dolayısıyla gerçekleşen Anıtkabir ziyaretine, Arkan’ın yanı sıra yönetim kurulu, TSYD Ankara Şubesi Başkanı Sabri Gökhan Akengin ve üyeler katıldı. Mozoleye çelenk bırakılması ve saygı duruşunun ardından Arkan ve beraberindekiler, Misak-ı Milli Kulesi’ne geçti.

Arkan, Anıtkabir Özel Defteri’ne şunları yazdı:
"Aziz Atatürk, birbirinden büyük zaferlerle kurmuş olduğunuz Cumhuriyetimizin 90’ıncı, Türkiye Spor Yazarları Derneğinin de 50’inci kuruluşunu aynı yıl içinde kutluyoruz. ’Cumhuriyet benim karakterimdir’ dediniz; hür, bağımsız ve geleceği aydınlık bir ülkeyi bizlere ’tek düşmanı kalmaksızın’ hediye ettiniz.

İstiklal mücadelemizdeki büyük ülke ve millet sevginiz, muasır medeniyet düzeyinin üzerine çıkma hedefiniz ve kalkınma çabanız, bizim için daima yol gösterici oldu. Ne mutlu bizlere ki, sizin gibi dünyaya örnek olmuş, 7 düvele karşı verdiği savaşı kazanmış bir liderin ahfadıyız. TSYD, demokrasi ve özgürlüklerin daha da gelişmesi ve ülkemizin çağın öncü ülkelerinden biri haline gelmesi doğrultusunda icraatlarını sürdürecektir.

Sizin yol göstericiliğinizden her zaman kuvvet aldık. Bizlere bıraktığınız güçlü ülke ve modern demokratik değerler için şükranlarımızı sunuyoruz. Biliyoruz ki, olmasaydınız olmazdık. Rahat uyu Atam, ruhun şad olsun."

Haberin Devamı
YORUM YAZ