MENÜ

Tromsö'de büyük mutluluk

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Beşiktaş'a 2-0 yenilerek elenmesine rağmen, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS) siyah-beyazlı takımla ilgili 1 yıl men cezasını onamasıyla birlikte Avrupa'da yoluna devam etme fırsatı bulan Norveç'in Tromsö ekibinde büyük mutluluk yaşanıyor.

Tromsö'de büyük mutluluk

Beşiktaş ile yaptığı karşılaşmanın ardından bugün İstanbul’dan ayrılan Tromsö’nün teknik direktörü Agnar Christensen, Atatürk Havalimanı’nda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kararı sabah öğrendiklerini ve oyuncularının büyük mutluluk yaşadığını söyledi.

Alınan karar nedeniyle Beşiktaş için üzgün olduğunu belirten Norveçli teknik adam, "Çünkü onlar kazanmayı hak ettiler. Karar ile ilgili yapacak bir şey yok. Biz devam ettiğimiz için mutluyuz. Beşiktaş iyi bir takım ve iyi ilişkilerimiz var. Onlar için üzücü bir durum ama gerçek bu. Oyuncularımın hepsi mutlu oldular. Bu sabah uyandık ve bu mesaj bizim için iyi oldu" dedi.

Christensen, "Daha önce de Galatasaray’ı elediniz. Türk takımlarına karşı şanslı olduğunuzu düşünüyor musunuz?" sorusunu da "Norveçliler tatil için Türkiye’ye geliyor. Bu yüzden Türkiye’yi iyi tanıyoruz. Küçük bir kulübüz ama bizim için büyük bir gün" şeklinde yanıtladı.

Nilsen: "Kararı bu sabah öğrendik"

Tromsö Kulübü Başkanı Björn Nilsen ise kararı bu sabah öğrendiklerini ifade etti.
Beşiktaş ile yaptıkları karşılaşma öncesi kararın ne yönde olacağı konusunda netlik bulunmadığına dikkati çeken Nilsen, şunları söyledi:

"Takımımız için iyi bir fırsat oldu. Gruplara kalmamız harika. Bu sabah çok mutlu olduk. Sadece oyuna odaklandık. İstanbul’da çok iyi ağırlandık ve Beşiktaşlılarla iyi dostluklar kurduk. Tekrar gelmek isteriz. Karar hakkında yorum yapamam. Bu karar Beşiktaş için üzücü. Beşiktaş iyi bir takım ve gelecekte böyle bir şey olmaz" ifadelerini kullandı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ