MENÜ

Tribünler dolmadı ama...

Antalya'daki mücadeleye taraftarlar fazla ilgi göstermedi. Ancak karşılaşmayı izlemeye gelen 7 bin futbolsever, coşkulu bir şekilde takımlarına destek verdi.

Tribünler dolmadı ama...

Süper Lig’in 19. haftasının açılış maçına taraftarlar fazla ilgi göstermedi. Zirve yarışından kopmaması için Beşiktaş’ın mutlak puan ya da puanlar kazanması gereken Antalyaspor sınavında tribünlerdeki boşluklar dikkatlerden kaçmadı. Antalya’da dün gün boyu aralıklarla yağan sağanak yağış, mücadeleden önce durdu. Türkiye’yi etkisi altına alan soğuk havanın tam tersine güzel bir havada oynanan karşılaşmada Siyah-Beyazlılar’a ayrılan bölümün de yarısı boş kaldı. Yaklaşık 7 bin kişinin Atatürk Stadı’ndan takip ettiği maçta, az sayıdaki taraftar coşkulu bir şekilde takımlarını destekledi. Özellikle tribünlerdeki bayan seyirciler, karşılaşmaya ayrı bir renk kattı.

Sadece hava değil...
Ancak karşılaşmaya ilginin az olmasına maç öncesi yağan yoğun yağış sebep olmadı. Alınan bilgiye göre Atatürk Stadı’ndaki mücadelenin bilet fiyatlarının da yüksek olmasının, futbolseverlerin maça gelmesine engel olduğu ifade edildi. Özellikle bu konuda taraftarlar, tepkilerini ortaya koydu.

Haberin Devamı

Atatürk Stadı boştu ama kızgın taraftarın tribünlerden atttığı, limon, tespih, hatta su şişeleri, dolu olduğu zamanlardan pek farklı değildi.

YORUM YAZ