MENÜ

"Trezeguet sezon sonunda olabilir"

Ara transfer döneminin kapanmasına çok az bir zaman kala Kasımpaşa'da forma giyen Trezeguet'in yöneticilerine Galatasaray'a transfer olmak istediğini söylediği öğrenildi. Öte yandan Celta Vigo forması giyen Emre Mor'un da Galatasaray'a transfer olmak istediği iddialar arasında. Galatasaray'ı yakından takip eden Fanatik Gazetesi muhabiri Metin Karabaş, Trezeguet ve Emre Mor'la ilgili son gelişmeleri Fanatik TV'de Yakup Çınar'a aktardı.

Türkiye'de ara transfer döneminin kapanmasına çok az bir zaman kala Kasımpaşa'da forma giyen Trezeguet'in yöneticilerine Galatasaray'a transfer olmak istediğini söylediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Trezeguet'in yanı sıra Celta Vigo forması giyen Emre Mor'un da Galatasaray'a transfer olmak istediği iddialar arasında.

Galatasaray'ı yakından takip eden Fanatik Gazetesi muhabiri Metin Karabaş, Trezeguet ve Emre Mor'la ilgili son gelişmeleri Fanatik TV'de Yakup Çınar'a aktardı.

Galatasaray'ın sezon sonunda Trezeguet için tekrar girişimlerinin olabileceğini ifade eden Metin Karabaş, "Hem Galatasaray hemde oyuncu birbirini çok istiyor." dedi.

Emre Mor hakkında da konuşan Metin Karabaş, "Emre Mor Galatasaray'ı çok istiyor. Fatih Terim de Galatasaray da "Kulüple arandaki ilişkiyi çözersen, ayrılabilirsen, düşünebiliriz" şeklinde bir konuşma gerçekleşti. Eğer transfer gerçekleşirse Emre çok istediği için olur" dedi.

YORUM YAZ