MENÜ

Trezeguet kimdir? Trezeguet kaç yaşında?

Galatasaray Kasımpaşa forması giyen Mısırlı futbolcu Trezeguet'i kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Peki, Trezeguet kimdir? Trezeguet kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Trezeguet kimdir? Trezeguet kaç yaşında?

Trezeguet geçen sezon oynadığı futbolla Süper Lig'e damga vurmuştu. Mısırlı futbolcunun transferi için Galatasaray uzun süredir girişimlerini sürdürüyordu. Sarı-kırmızılı takım 23 yaşındaki kanat oyuncusunu kadrosuna kattı. Transferin kısa süre içinde açıklanması bekleniyor.

Trezeguet kimdir?


1 Ekim 1994 doğumlu Trezeguet'in gerçek ismi "Mahmoud Ahmed Ibrahim Hassan"... Forvet ve sol kanat oynayan Mısırlı futbolcu El Ahly kulübünde futbola baladı. Daha sonra 2.2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Belçika ikibi Anderlecht'e transfer oldu. 2015 yılında Anderlecht'te çok fazla forma şansı bulamayan yıldız adayı bir sonraki sezon 1. lig ekibi Royal Excel Mouscron kulübüne kiralandı.

Trezeguet bir sonraki sezon ise 500 bin Euro karşılığında Kasımpaşa tarafından kiralandı. Trezeguet'in sözleşmesinde ise 2 milyon Euro'ya satın alma opsiyonu yer alıyordu.

Süper Lig'de 33 maçta 13 gol 6 asistlik performans gösterinece Kasımpaşa 2 milyon Euro'yu ödedi ve oyuncunun bonservisini aldı.

Dünya Kupası'na gitti

Mısır Milli Takım forması da giyen Trezeguet gruplardaki 3 maçta da forma giyme şansı buldu.

Trezeguet ismini kim verdi?

Lakabı olan Trezeguet'in de hikayesini anlatan Mısırlı futbolcu, "8 yaşındayken forvet oynuyordum ve hocam beni Mahmoud Trezeguet olarak çağırıyordu, sonra da böyle devam etti" dedi.

Trezeguet'in açıklamasının tamamı şöyle:

Her şeye çok fazla şükrediyorum. Takıma yardımcı olduğum için mutluyum. Büyük bir takıma gol atmak da beni oldukça mutlu etti.

Trezeguet ismi geçmişten geliyor. 8 yaşındayken forvet oynuyordum ve hocam beni Mahmoud Trezeguet olarak çağırmaya başladı ve ondan sonra da böyle devam etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ