MENÜ

Transferler yolda

Başkan Fikret Orman, transfer konusunda çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü söyledi. Siyah-Beyazlılar'ın 1 numarası, “Bu sezon ayırdığımız bütçeyi aştık. Yeni takviyeler için gelecek yılın da parasını kullanıyoruz” diye konuştu.

Transferler yolda

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Şampiyonlar Ligi Play-Off turundaki rakibin Arsenal olarak belli olmasının ardından değerlendirmelerde bulundu. Turnuvada grup kuralarına kalmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Orman, "Şampiyonlar Ligi zor bir lig. Hayırlısı olsun diyelim. Tüm camiamız ile beraber, mücadele edeceğiz. Taraftardan desteği alarak İnşallah turu geçeceğiz. Bizim kısmetimiz Arsenal'miş, Arsenal çıktı" ifadelerini kullandı. Bu eşleşmenin ardından transfer konusunda ekstra bir değişikliğe gitmeyeceklerini söyleyen Orman, "Şu anda 4 takviye yaptık gibi gözükse de, iki transfer yaptık. Gökhan ile Motta'nın bonservisini aldık, bizdeydi zaten ikisi de. Gökhan'ın transferi. pazarlıklar nedeniyle uzadı. Bundan sonra orta sahaya bir takviye planımız var. Sonra da birkaç tane hamle yapmayı planlıyoruz, tabii bütçe içinde kalmak kaydıyla..." dedi.

'Bütçemizi planlı aştık'

Transfer konusunda çalışmalarının bütün hızıyla sürdüğünü belirten Orman, "Bu sene transfer bütçesi 10-12 milyon Euro civarındaydı. Biz bunu şu ana kadar harcamış durumdayız. Fakat hem Demba Ba, hem de Gökhan'ın transferlerini uzun vadeli ödemeler perspektifi ile yaptık. Dolayısıyla önümüzdeki sezonun transfer bütçesinden bu sene de kullanma kararı aldık. Takviye için vadeli transferler yapalım ve daha iyi oyuncular alalım dedik. Bütçeyi aştık. Ancak bu bizim planladığımız bir şeydi" ifadelerini kullandı. Öte yandan takımın transfer gündeminde bulunan Serdar Taşçı'ya da değinen Siyah-Beyazlılar'ın 1 numarası, "Ben bitmemiş oyuncular ile ilgili hiçbir zaman konuşmam. Bugün bizim 1. önceliğimizin Serdar Taşçı olmadığını söyleyebilirim. Bittiği zaman transferler açıklarız" yorumunu yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ