MENÜ

Transferi Mancini açıkladı: 35 milyon euro

Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini, basında yer bulan "Kovacic'in Real Madrid'e transfer olduğu" iddialarını AEK Athens ile yapılan hazırlık maçının ardından doğruladı.

Transferi Mancini açıkladı: 35 milyon euro

Real Madrid'in istediği Mateo Kovacic'in transferi ile ilgili son açıklama Inter'in teknik patronu Roberto Mancini’den geldi.

AEK Athens takımı ile yapılan hazırlık maçının ardından konuşan İtalyan teknik adam, "Ne yazık ki uymamız gereken kurallar var; Finansal Fair Play. Hiçbirimiz Kovacic'i satmak istemedik ama UEFA'nın bu konuda koyduğu kurallara uymak zorundayız. Kovacic olmadan da rekabetçi bir takım olmaya çalışacağız. Başkan , ben, oyuncular Kovacic'in gidişinden ötürü çok mutsuzuz ama bazı fedakarlıklar yapmak zorundaydık" dedi.

Açıklamalarını sürdüren Mancini, "Kovacic gibi, Shaqiri'nin gidişi de üzücüydü. Fakat, bu iki büyük oyuncunun gidişi kadroda bazı eksikleri kapatmamıza olanak verecek. 7 gün içinde acele ederek bazı oyuncuların transferlerini tamamlamayı deneyeceğiz" diyerek sözlerini noktaladı.

Real Madrid'in, Kovacic için 35 milyon Euro 'yu gözden çıkardığı iddia ediliyor. Liverpool'un ise Hırvat 10 numara için teklif sunduğu ancak 25 milyon Euro'nun üzerine çıkamayınca Madrid'in gerisinde kaldığı ileri sürülüyor.

21 yaşındaki Mateo Kovacic, Dinamo Zagreb takımından Inter'e 11 milyon Euro'ya transfer olmuştu. Inter formasıyla 97 maça çıkan Hırvat yıldız, mavi-siyahlı ekip adına 8 gol ve 11 asistlik performans sergilemişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ