MENÜ

Transfere Şenol Güneş freni!

Teknik direktör Şenol Güneş, yönetimden gelen mesajlara rağmen transfer konusuna şimdilik mesafeli olduğunu söyledi. Tecrübeli hoca, “Sadece işimize odaklanmış durumdayız. Yeri ve zamanı gelince transfere de bakarız. Önemli olan mevcut kadroyu en iyi şekilde kullanabilmek” diye konuştu.

Transfere Şenol Güneş freni!

Siyah-Beyazlılar’da Başkan Fikret Orman’ın, “Ara transferde takıma takviye yapmayı planlıyoruz. Teknik ekipten gelecek talebe göre 2 ya da 3 oyuncu transfer edebiliriz” açıklamasına Şenol Güneş’ten cevap geldi. Takımın önceki gün Antalya’da oynadığı Osmanlıspor mücadelesinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan deneyimli teknik adam, transfer konusuna mesafeli olduğunu belirtti. Şu an için transferi düşünmediklerini söyleyen Güneş, “Sadece işimize odaklanmış durumdayız. Takım olarak tam motivasyonla Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi maçlarına kilitlendik. Veli Kavlak çalışmalara başladı. Tolgay Arslan konusunda da olumlu gelişmeler var. Yeri ve zamanı gelince transfere de bakarız. Önemli olan mevcut kadroyu en iyi şekilde kullanabilmek” diye konuştu.

‘Gidenler de olabilir’


Başarılı çalıştırıcı, birkaç ismin takımdan gönderilebileceğinin sinyallerini vererek, “Ocak ayında gelenler de olabilir gidenler de” ifadelerini kullanarak resmi maçlarda neredeyse hiç şans vermediği; Mustafa Pektemek, Pedro Franco ve Alexander Milosevic gibi isimlere mesaj gönderdi.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ