MENÜ

Transferde son dakika! Fenerbahçe Barış Sungur'u gündemine aldı

Yeni sezonda transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, TFF 3. Lig ekibi 1928 Bucaspor'da forma giyen 2002 doğumlu Barış Sungur'u transfer listesine aldı. Genç isimleri Türk futboluna kazandırmak isteyen Sarı Lacivertliler, Barış Sungur transferinde sürpriz yapabilir.

Transferde son dakika! Fenerbahçe Barış Sungur'u gündemine aldı

Fenerbahçe'de görevden ayrılan teknik direktör Ersun Yanal'ın yerine hoca arayışları devam ederken, sarı-lacivertli yönetim transfer için düğmeye bastı. Corona virüs salgını nedeniyle lige verilen arada yeni sezonun yapılanması için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe gündemine sürpriz bir ismi aldı. Ajansspor'dan Salim Manav'ın haberine göre Fenerbahçe, TFF 3. Lig ekibi 1928 Bucaspor'da forma giyen 2002 doğumlu Barış Sungur'u transfer listesine aldı.

Haberin Devamı

Sarı Lacivertliler, Barış Sungur için 1928 Bucaspor'a transfer teklif yaptı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un bizzat 1928 Bucaspor Başkanı Cihan Aktaş ile arayarak görüştüğü ve oyuncu hakkında bilgi aldığı öğrenildi. Barış ile Süper Lig ekiplerinden Alanya, Gençlerbirliği ve Kasımpaşa da ilgileniyor.

Haberin Devamı

Transferde son dakika Fenerbahçe Barış Sunguru gündemine aldı

YORUM YAZ