MENÜ

Transferde Göztepe İrfan Can'ı bitiriyor

Göztepe transfer haberi... Beto’nun takımdan ayrılmasının ardından Sehic, Fabri, Volkan Babacan, Sinan Bolat, Harun, Serkan Kırıntılı, Piric gibi isimlerle ilgilenen Göztepe, sürpriz yaparak Adanasporlu İrfan’da karar kıldı. Genç kaleciyle anlaşma sağlandı.

Transferde Göztepe İrfan Can'ı bitiriyor

Transfer döneminde şu ana kadar 4 futbolcuyla sözleşme imzalayıp 11 oyuncusuyla yollarını ayıran Göztepe, genç kaleci İrfan Can Eğribayat’la anlaşma aşamasına geldi. Portekizli kaleci Beto’nun takımdan ayrılmasının ardından İbrahim Sehic, Fabri, Volkan Babacan, Sinan Bolat, Harun Tekin, Serkan Kırıntılı, Balasz Megyeri, Kenan Piric gibi isimlerle ilgilenen Göztepe, sürpriz yaparak Adanasporlu İrfan’da karar kıldı.

Haberin Devamı

Stoper ve orta saha da geliyor

Adanaspor’la vedalaşan 22 yaşındaki oyuncunun hafta sonuna kadar İzmir’e geleceği ve Göz Göz ile sözleşme imzalayacağı kaydedildi. Adanaspor altyapısından yetişip 2014 yılında profesyonel olan İrfan Can, geçen sezon Turuncu- Beyazlılar’da 20 resmi maça çıktı. Göztepe’nin ilerleyen günlerde sol bek, stoper, orta saha ve kanat takviyesi de yapması bekleniyor.

YORUM YAZ