MENÜ

Transfer yorumu: Galatasaray riske atmamalı!

Galatasaray, Süper Lig'in 18. haftasında Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan sarı-kırmızılı ekip, Başkent temsilcisini 6-0 mağlup ederek ligin ikinci yarısına moralli başladı. Fanatik Gazetesi yazarı Ali Ece, Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında Galatasaray - Ankaragücü maçını değerlendirdi.

Süper Lig'e verilen aranın ardından maçlar kaldığı yerden oynanmaya devam ediyor. Süper Lig'de ikinci devrenin ilk maçını sahasında oynayan Galatasaray, Başkent ekibi Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan Galatasaray, mücadeleyi 6-0'lık skorla kazandı.

Haberin Devamı

Fanatik Gazetesi yazarı Ali Ece, Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında Galatasaray - Ankaragücü maçını değerlendirdi.

Marcao'nun Maicon'dan başka bir stoper ile eşleşmesi gerektiğini ifade eden Ali Ece, "Bu maçlarda oynatılabilir ama büyük maçlarda Galatasaray'ın hep aşil tendonu oldu Maicon. Hızlı bir iki oyuncu olduğu zaman çok zorlanıyor." dedi.

Galatasaray'ın liderle arasındaki puan farkının çok olmadığını ifade eden Ali Ece, "Başakşehir ve Beşiktaş'la sahasında oynayacak. Gerçekten üst üste Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmesi, kulübün ekonomik durumu ve Galatasaray'ın hedefleri açısından önemli. Bence hiç riske atmasınlar. Nakit para geldi transferden, o parayla al." dedi.

YORUM YAZ