MENÜ

Transfer müjdesi

Yönetim ve teknik heyet, devre arası transferi için şimdiden düğmeye bastı. Yurt içinde-dışında birçok genç yıldız ve yıldız adayı takipte. Trabzonspor, bu süreçte ekonomik ve Devler Ligi avantajını da kullanacak.

Transfer müjdesi

Trabzonspor’da transfer sezonu erken açıldı. Süper Lig’de zirveyi, Türkiye Kupası’nı üst üste ikinci kez müzesine götürmeyi ve Şampiyonlar Ligi’nde de ilk etapta gruplardan çıkıp sonra da Türkiye’nin göğsünü kabartacak işler yapmayı hedefleyen Bordo-Mavililer, şimdiden harekete geçti. Kadrosunda bulunan uzun süreli sakatlıkları da dikkate alan Karadeniz ekibinin kurmayları, yola yine çok alternatifli bir takımla devam etmek için yurt içinde ve dışında çalışmalarını sıklaştırdı.

Haberin Devamı

Kesesi kuvvetli

Süper Lig ve Bank Asya 1.Lig her hafta analiz edilirken, özellikle yeni pazar olarak çevrilen Orta Avrupa’da da yıldız adayları büyüteç altında. Devre arası transferin zorluğunu bilen yönetim bu konuda erken adım atma avantajının yanı sıra başka artılarını da devreye sokacak. Zira takımın o sürece kadar Avrupa’da yoluna devam etme avantajının yanı sıra güçlü ekonomik yapı da Trabzonspor’un elini güçlendirecek faktörler arasında. Bu arada uzun süre takımdan ayrı kalacağı belirtilen sezon başı transferlerinden Vittek’in de sözleşmesinin tıpkı trafik kazası geçiren Gabriç’te olduğu gibi bir süre askıya alınacağı edinilen bilgiler arasında.

YORUM YAZ