MENÜ

Transfer iddialarına flaş yorum: 'Bu sene yokuz' de o zaman!

Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nda Ankaragücü'nü 6-0 mağlup etti. NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. Rıdvan Dilmen, "Lig yarışında genel olarak kimin elinin güçlendiğini düşünüyorsunuz?" sorunu yanıtladı.

Galatasaray, Süper Lig'in ikinci devre ilk maçında adeta gol oldu yağdı. Sarı-kırmızılılar sahasında konuk ettiği Ankagücü'nü 6-0 yendi.

Haberin Devamı

NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. Rıdvan Dilmen, "Lig yarışında genel olarak kimin elinin güçlendiğini düşünüyorsunuz?" sorunu yanıtladı.

Galatasaray'ın Ankaragücü karşısında sahaya çıktığı ilk 11 üzerinden değerlendirme yapan Rıdvan Dilmen, "Galatasaray Gomis tarzında bir oyuncu getirdi diyelim. Bu kadro kötü kadro mu? Süper Lig için..." dedi.

Gomis gibi bir oyuncunun şu kadroda olması durumunda şampiyonluğun en büyük favorisi olduğunu ifade eden Rıdvan Dilmen, "Galatasaray'ın çok maçı var. Sakatlığı, cezalısı var..." dedi.

Belhanda ve Feghouli'nin talipleri olduğu yönündeki haberleri yorumlayan Rıdvan Dilmen, "Fatih Terim 'Yeter artık' der. Atar kendini. Ciddi bir para akışı varç Serdar Aziz'e para ödemeyecekler artık Eren de aynı şekilde. Bonservis ücretleri geldi. Tabi ki Mustafa Cengiz'in de haklı sebepleri vardır ama Belhanda ve Feghouli'yi veriyorsan yanında Fatih hocayı da ver 'Bu sene yokuz' de o zaman" dedi.

YORUM YAZ