MENÜ

Transfer Haberleri | Süper Lig'e yeni Edin Visca!

Süper Lig’de transfer döneminin başlamasına sayılı günler kala taraftarlar da heyecanla kulüplerine gelecek yeni yüzleri bekliyor. Kulüplerin ekonomisinin transfer yapabilmek adına kısıtlı olmasından dolayı biz de Fanatik Gazetesi olarak sizler için hazırladığımız “Avrupa Liglerinin ucuz yıldızları” serisinin ikincisiyle karşınızdayız. Süper Lig’in sıralama olarak altında yer alan Avrupa Liglerinde oynayan kelepir yıldızları sizler için hazırladık… (Nihat Uzel / Fanatik.com.tr)

David Hrncar: Slovakya Ligi takımlarından Zlate Moravce’de kiralık olarak forma giyen David Hrncar, sağ kanat pozisyonunda oynarken bu sezon 33 maçta forma giydi ve 9 gol, 14 asistlik katkı sağladı. Bonservisi Sloven Bratislava takımında olan Hrncar’ın kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunurken, 23 yaşındaki futbolcu oyun tarzı olarak Edin Visca’yı anımsatıyor. David Hrncar ile bir çok Süper Lig takımının ilgili olduğu biliniyor.

Haberin Devamı

Dejvi Bregu: Arnavutluk Ligi takımlarından KF Teuta takımının formasını giyen Devi Bregu, bu sezon 35 karşılaşmada forma giyerken attığı 13 gol ve yaptığı 8 asistle dikkatleri üzerine çekiyor. Kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi olan 25 yaşındaki forvet oyuncusu aynı zamanda sol kanatta da oynayabiliyor.

Aleksandr Shestyuk: Belarus Ligi takımlarından Dinamo Brest takımında oynayan ve henüz 18 yaşında olan Aleksandr Shestyuk, Belarus futbolunun geleceği olarak görülüyor. Bu sezon 8 maçta oynayan Belaruslu futbolcu 3 gol atıp 2 de asist yaparken, futbolcunun gelişimiyle özellikle Rusya Ligi kulüpleri yakından ilgileniyor. 2002 doğumlu genç santraforun kulübüyle 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Haberin Devamı

Freddy Álvarez: Sezon başında Kosta Rika Ligi takımlarından Jicaral’den kiralanarak Makedonya Ligi’ne merhaba diyen ve ligin en çok asist yapan orta saha oyuncusu olan 26 yaşındaki Freddy Alvarez, Fc Shkupi takımıyla çıktığı 31 karşılaşmada 2 gol atıp 15 asist yaptı. 400 bin Euroluk piyasa değeri bulunan Alvarez sol ayağını kullanırken kulübüyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Namiq Alasgarov: Azerbaycan Ligi takımlarından Neftçi Bakü takımında oynayan 26 yaşındaki 10 numara Namiq Alasgarov, hücum yönüyle dikkat çekiyor. 24 maçta forma giyerken 19 gol atıp 4 de asist yaparak 23 gole direkt katkı sağlayan Alasgarov, Azerbaycan milli takımının da önemli oyunculardan birisi. 500 bin Euro piyasa değeri bulunan başarılı orta sahanın kulübüyle gelecek sezon sözleşmesi sona eriyor.

Josip Mitrovic: Potansiyelli yıldızların doğduğu lig olan Hırvatistan Ligi’nde oynayan 20 yaşındaki Josip Mitrovic, genç yaşına rağmen lige damga vuruyor. Gorica takımında oynayan 20 yaşındaki sol kanat oyuncusunun kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunurken, bu sezon çıktığı 28 karşılaşmada 7 gol 6 asistlik katkı sağlamayı başardı. 850 Bin Euro güncel piyasa değeri bulunan Mitrovic, Hırvatistan genç yaş milli takımlarının a formasını giyiyor.

Matej Cvetanoski: Kuzey Makedonya ligi’nde Shkupi takımında oynayan ve 29 maçta 8 gol atıp 6 asist yapan 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu Cvetanovski, futbol anlayışıyla Süper Lig takımları için iyi bir rotasyon oyuncusu olabilir. 400 Bin Euro güncel piyasa değeri bulunan futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi 2022 yılında sona eriyor. 23 yaşındaki Makedonyalı futbolcu Makedonya Milli Takımın da aday kadrosunda yer alıyor.

Haberin Devamı

Jovo Lukic: Bosna Hersek Ligi’nde Banja Luka takımında oynayan 22 yaşındaki Bosnalı santrafor Jovo Lukic, ülke futbolunun güvendiği isimlerden birisi. Bu sezon 21 maça çıkan ve 10 gol 4 Asistlik katkı sağlayan Lukic, 1.90’lık boyu olmasına rağmen süratiyle de dikkat çekiyor. Lukic’in kulübüyle 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunurken güncel piyasa değeri ise 500 bin euro.

Sebastian Hausner: Danimarka U21 Milli takımının da formasını giyen 21 yaşındaki Sebastian Hausner, Danimarka Ligi’nin en iyi savunmacılarından birisi olarak görülüyor. 1.88 boyundaki savunmacının Aarhus takımıyla 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunurken güncel piyasa değeri 600 bin euro. Bu sezon 30 maçta oynayan futbolcu 1 asist yaparken, oyun tarzı olarak Merih Demiral’e benziyor.

Haberin Devamı

Liste Devam Edecek…

HAZIRLAYAN: NİHAT UZEL

YORUM YAZ