MENÜ

Transfer haberi: Juventus'tan Antonio Rüdiger'e teklif

Chelsea ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek Antonio Rüdiger için Avrupa'nın devleri transfer yarışı verirken son olarak Juventus'un Alman oyuncuya resmî sözleşme teklifinde bulunduğu belirtildi.

Transfer haberi: Juventus'tan Antonio Rüdiger'e teklif

Chelsea ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek Antonio Rüdiger'in durumu belirsizliğini koruyor. Avrupa'nın devlerinin transfer yarışına girdiği Rüdiger için devreye giren son takım, İtalyan devi Juventus oldu.

Haberin Devamı

Sky Sports'un haberine göre Juventus, sezon sonunda sözleşmesi bitecek Rüdiger'e sözleşme teklifini sundu. Bunun yanı sıra Alman oyuncunun menajerleri, Real Madrid ve PSG ile de görüşmelerini sürdürüyorlar.

Rüdiger'in tüm seçenekleri değerlendirdikten sonra kararını yaz aylarında vermesi bekleniyor. Şu anda Chelsea'nin durumuna odaklanan Rüdiger, takımda kalma ihtimalini de devre dışı bırakmamasına rağmen kulübün satış sürecinin nasıl sonuçlanacağı da belirleyici olacak.

Premier Lig'de Chelsea dışında Manchester United da Alman stoperi kadrosunda görmek istiyor. Özellikle Ralf Rangnick'in kendisini çok beğendiği ve Manchester United'a transferini gerçekleştirmek istediği aktarılıyor.

YORUM YAZ