MENÜ

Transfer haberi: Futbola dönmek isteyen Eriksen için Ajax ve Monaco iddiası

EURO 2020'de geçirdiği kalp krizi sonrası futbola uzun süre ara vermek ve İtalya'daki mevzuat nedeniyle takımı Inter'den ayrılmak durumunda kalan Christian Eriksen, futbol kariyerine devam etmek ve 2022 Dünya Kupası'nda Danimarka formasıyla mücadele etmek istiyor. Bu doğrultuda Christian Eriksen'in eski takımı Ajax veya Fransız ekibi Monaco ile futbola geri dönebileceği belirtiliyor.

Transfer haberi: Futbola dönmek isteyen Eriksen için Ajax ve Monaco iddiası

Geçtiğimiz yaz EURO 2020'de kalp krizi geçiren ve sonrasında uzun süre sahalardan uzak kalan Christian Eriksen, İtalya'daki mevzuat nedeniyle kariyerine Inter formasıyla devam edememişti. Inter ile yollarını ayıran Danimarkalı yıldız, futbola devam etmek istediğini belirtti.

Haberin Devamı

Ülkesinde verdiği röportajda, "Futbol oynamak istiyorum. Bırkmam için hiçbir neden yok. Hedefim Katar'daki 2022 Dünya Kupası'nda oynamak. Geri dönebilirim" ifadelerini kullanan Eriksen için Avrupa'dan iki kulübün ismi öne çıkıyor.

La Cadena Ser'in radyosu La Carrusel Deportivo, Christian Eriksen'in eski takımı Ajax veya Fransız ekibi Monaco'nun formasıyla yeniden futbola dönebileceğini belirtti. Bu konuda Eriksen'in temsilcisinin açıklamaları referans gösterilirken Danimarkalı oyuncu, Avrupa futbolundaki yükselişini de 2009-13 yılları arasında Ajax'ta sağlamıştı.

YORUM YAZ