MENÜ

Transfer haberi: Başakşehir ve Galatasaray'ın gündemindeki Onyekuru, gözden çıkarıldı

Olympiacos, transferde adı yine Başakşehir ve eski takımı Galatasaray ile anılan Henry Onyekuru'yu yaz aylarında takımdan göndermeyi planlıyor.

Transfer haberi: Başakşehir ve Galatasaray'ın gündemindeki Onyekuru, gözden çıkarıldı

Galatasaray'ın eski yıldızı Henry Onyekuru, Türkiye dışında yine aradığı ortamı yakalayamadı ve yeniden Süper Lig ekiplerinin transfer gündemine gelmiş durumda. Olympiacos; Başakşehir ve eski takımı Galatasaray'ın gündemindeki Henry Onyekuru'yu gözden çıkarmış durumda.

Haberin Devamı

Sportime'a göre Olympiacos, yaz aylarında Onyekuru'yu elinden çıkarmak istiyor. Bu doğrultuda oyuncuyla Başakşehir ve Galatasaray'ın ilgilendiği ifade edilmekte. Fakat somut anlamda bir gelişme yaşanmadığı da haberler arasında.

Bonservisiyle transferi zor

Sportime, Olympiacos'un 4-5 milyon Euro düzeyindeki bonservis talebinin Başakşehir ve Galatasaray cephelerinde kabul görmeyeceğini belirtirken yaz aylarında bir şekilde takımdan gönderilmesi planlanan Onyekuru'nun kiralık olarak gidişine de sıcak bakıldığını aktarıyor.

Haberin Devamı

Olympiacos için en önemli konu

Onyekuru'ya ilişkin haberde Nijeryalı oyuncunun durumunun kulüp adına en önemli konu olduğu ifade ediliyor. Çünkü 2021'in yaz aylarında 4.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Monaco'dan kadroya katılan ve bu sezon toplam 27 maçta sadece 1 gol, 1 asistlik performans sergileyen Onyekuru'dan büyük bir zarar edilmemesi umuluyor.

Türkiye'ye geldi

2018-19 sezonu, 2019-20 sezonunun ikinci yarısı ve 2020-21 sezonunun ikinci yarısında Galatasaray formaları giyen Henry Onyekuru, İstanbul'a geldi. Instagram hesabından paylaşımlar yapan Onyekuru'nun İstanbul'da transfer görüşmeleri yaptığı iddia edilmekte.

YORUM YAZ