MENÜ

Transfer haberi: Artem Dzyuba için Başakşehir iddiası

Yaz transfer döneminde adı Fenerbahçe ve Galatasaray ile de anılan Rus golcü için Başakşehir iddiası gündeme geldi. Haberler sonrası Başakşehir'den de Rus basınına bir açıklama gerçekleştirildi.

Transfer haberi: Artem Dzyuba için Başakşehir iddiası

Zenit St. Petersburg'daki sözleşmesinin sona ermesiyle serbest kalan Artem Dzyuba'nın yeni takımı konusundaki merak sürüyor. Transfer döneminin başından bu yana yurt dışında oynamak istediği belirtilen Rus oyuncu için en uygun adres olarak Türkiye gösteriliyordu. Şimdi ise Süper Lig'den Başakşehir'in kendisiyle ilgilendiği iddiaları ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Artem Dzyuba için daha önce özellikle Fenerbahçe ve Galatasaray iddiaları gündeme gelmişti. Transfer döneminde Konyaspor'un da oyuncuyla ilgilendiği aktarılmaktaydı. Son olarak ise Başakşehir'in temaslarda bulunduğu ifade edildi.

Zenit'in eski oyuncusundan açıklama

Zenit St. Petersburg'un eski savunmacılarından Konstantin Lepekhin, gündeme gelen Artem Dzyuba - Başakşehir iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu. Sports Daily'de yer alan açıklamalarda Lepekhin, "Bana göre Başakşehir, Dzyuba için oldukça iyi bir seçenek. Hala futbol oynama motivasyonuna sahip ve kendini Avrupa arenasında göstermek isteyen biri için de genel olarak harika bir yol. Türkiye, lig seviyesi açısından Rusya'dan aşağıda değil" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Başakşehir'den yalanlama

Dzyuba'nın transferine ilişkin iddialara Başakşehir cephesinden de cevap geldi. Başakşehir'in medya ve iletişim sorumlusu Gökhan Yılmaz; Sport24'e yaptığı açıklamada, "Bu doğru değil. Dzyuba'yı kadromuza katmakla ilgilenmiyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ