MENÜ

TRANSFER! Galatasaray'dan Kayserispor'a

Kayserispor Süper Lig'de kalıcı olmak için kolları sıvadı.

TRANSFER! Galatasaray'dan Kayserispor'a

Kayserispor'da flaş transfer... Yeni sezonda Tolunay Kafkas yönetiminde Süper Lig'de kalıcı olmayı hedefleyen Sarı-Kırmızılı takım Galatasaray'dan genç orta saha oyuncusu Furkan Özçal'ı renklerine bağladı.

Satın alma opsiyonuyla kiralanan Furkan'ın yarın Kayseri'de resmi sözleşme imzalayacağı bildirildi. Karabükspor'da da kiralık olarak Tolunay Kafkas'la birlikte çalışan Furkan'ın, Kayseri tercihinde yine Kafkas'ın etkili olduğu bildirildi.

Geçtiğimiz sezon Karabükspor'da kiralık oynayan Furkan Özçal, gösterdiği performans ile bu sezon Süper Lig ekiplerinin transfer listesinde yer almıştı.

Galatasaray'dan KAP hatası!

Galatasaray Kulübü, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na Furkan Özçal ile ilgili açıklamada bulundu. Ancak açıklamayı okuyanların kafası karıştı. Açıklamanın başında Kayserispor Kulübü'nden bahsedilirken, cümlenin sonunda Kayseri Erciyesspor Kulübü yazıldı.

KAP'a yapılan açıklama şu şekilde;

Profesyonel futbolcularımızdan Furkan Özçal'ın sözleşmesi aşağıdaki mali şartlar ile uzatılmıştır; -2015-2016 sezonu sabit transfer ücreti 600.000 avro -2016-2017 sezonu sabit transfer ücreti 500.000 avro.

Ayrıca Kayserispor Kulübü Derneği ile oyuncunun 2015-2016 sezon sonuna kadar geçici transferinde anlaşmaya varılmıştır. Buna göre Kayseri Erciyesspor kulübü Şirketimize 500.000 avro geçici transfer bedeli ödeyecektir.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ