MENÜ

Trabzon'un tek aşkı

Bordo-Mavili camiada teknik direktör Güneş ve Başkan Şener dahil olmak üzere, tüm Trabzonlular'ın aklında tek bir şey var; o da Türkiye Kupası...

Trabzon'un tek aşkı

Trabzonspor’da Beşiktaş karşısında alınan golsüz beraberliğin ardından teknik direktör Şenol Güneş, Siyah-Beyazlılar karşısında kaçan gollerin üzüntü verici olduğunu ancak bu maçı unuttuklarını söyledi. Çarşamba günü Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Antalyaspor ile karşılaşacak Bordo-Mavililer’de tek hedef, bu mücadeleden final biletiyle çıkmak olacak. İlk maçta rakibini sahasında 2-0 mağlup eden Karadeniz temsilcisinde tecrübeli teknik adam Güneş’in, oyuncularını tam anlamıyla kupaya konsantre etmeye çalıştığı bildirildi. Deneyimli çalıştırıcı, “Maça 0-0’mış gibi çıkacağız. Şu ana kadar oynadığımız birçok maçta bunu başardık. Çok istediğimiz bu kupayı alarak taraftarlarımıza hediye etmek istiyoruz” yorumunu yaptı.

‘Gelecek planları yapıyoruz’
Karadeniz temsilcisinde Başkan Sadri Şener de, Güneş gibi kupanın önemine değindi. Beşiktaş İnönü Stadı’nda oynadıkları karşılaşmanın ardından alınan sonucun iki takım için de kötü olduğunu ifade eden Sadri Şener, “Artık yapacak bir şey yok. Ligi en iyi pozisyonda bitirmek istiyoruz. Hedefimiz kupa ile sezonu tamamlayıp, gelecek planlarını yapmaya başlamak olacak” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ