MENÜ

Trabzonspor'un yeni transferi Yusuf Sarı'nın performansı! Yusuf Sarı kimdir?

Trabzonspor, transfer sezonuna hızlı başladı. Bordo-mavililer, 20 yaşındaki Fırat Can Üzüm'den sonra bir genç ismi daha kadrosuna kattı. Trabzonspor, bonservisi Marsilya'da bulunan 20 yaşındaki Yusuf Sarı ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını KAP'a bildirdi. Peki Trabzonspor'un yeni transferi Yusuf Sarı kimdir? Yusuf Sarı'nın performas bilgilerine ve hakkında bilinmesi gerekenler haberimizde...

Transfer sezonu resmen başladı. Trabzonspor, kadrosunu genç yeteneklerle zenginleştirmeye devam ediyor. Bordo-mavililer transferde Fırat Can Üzüm'den sonra bonservisi Marsilya'da bulunan 20 yaşındaki Yusuf Sarı ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını KAP'a bildirdi.

Haberin Devamı

Trabzonspor'un yeni transferi Yusuf Sarı kimdir? Yusuf Sarı'nın performas bilgilerine ve hakkında bilinmesi gerekenler haberimizde...

Trabzonspor'un yeni transferi Yusuf Sarı, 20 Kasım 1998'de Fransa'da doğdu ve gençlik yıllarını Marsilya'da geçirdi. 2017 yılında Marsilya ile profesyonel sözleşmeye imza atan Yusuf Sarı, sağ ve sol kanatta görev yapıyor.

Trabzonspor'un yeni transferi Yusuf Sarı, Türkiye U21 Milli Takımı'nda da forma giyiyor. Genç futbolcu milli takımla şu ana kadar 8 maça çıktı.

YORUM YAZ