MENÜ

Trabzonspor'un hedefi: Douglas ve Mevlüt

Transferde çıtayı Mbia ile çok yükseğe koyan Trabzonspor, takımın diğer sorunlarını da çözmek için düğmeye bastı. Bordo-Mavililer'in önceliği stoper ve forvet Stoperde Dinamo Moskova'nın 27 yaşındaki Brezilyalı oyuncusu Douglas Franco, forvette ise milli takımın da yıldızı Mevlüt Erdinç'in adı yazıyor.

Trabzonspor'un hedefi: Douglas ve Mevlüt

Trabzonspor'un transfer listesinde stoperde Dinamo Moskova’nın 27 yaşındaki Brezilyalı oyuncusu Douglas Franco, forvette ise milli takımın da yıldızı Mevlüt Erdinç’in adı yazıyor.

Stephane Mbia’yı alarak transferde çıtayı bir hayli yükselten Trabzonspor, listesindeki diğer yıldızları bitirmek için düğmeye bastı. Orta alanı Kamerunlu ile sağlama alan Bordo-Mavililer’in yeni önceliği ise stoper ve forvet. Bu noktada Karadeniz ekibinin listesinde birçok alternatif bulunuyor ama öne çıkan tercihler de belli.

Savunmanın göbeği için düşünülen oyuncu Douglas Franco. Dinamo Moskova forması giyen 27 yaşındaki Brezilyalı futbolcu için Trabzonspor’un Ukrayna ekibine teklifini yaptığı ve yanıt beklediği öğrenildi.

Ekici anlatıyor

Sözleşmesi gelecek sezon bitecek olan 1.92’lik stoper için Dinamo Moskova’dan gelecek habere göre Trabzonspor ya Sambacı’yı bitirecek ya da yeni adayları listesine alacak. Bordo-Mavililer’in forvet noktası için düşündüğü isim ise Mevlüt Erdinç.

Şu an milli takım kampında bulunan ve Saint Etienne ile 2017’ye kadar mukavelesi bulunan 28 yaşındaki futbolcunun, aynı kadroda yer alan Trabzonsporlu oyuncu Mehmet Ekici ile sık sık transferi üzerine konuştuğu ve Ekici’nin kendisine Bordo-Mavililer’in gelecek sezon hedefleri hakkında çok pozitif bilgiler verdiği öğrenildi. Mevlüt Erdinç’in transfere yeşil ışık yakması durumunda Trabzonspor, Fransız ekibine hem para hem de para artı oyuncu içeren çok kapsamlı bir teklif yapacağı bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ