MENÜ

Trabzonspor'un gençleri geçer not aldı

Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür’ün ardından Hüseyin Türkmen ve Abdülkadir Parmak isimleri ön plana çıktı. İkili hem kamptaki hemde hazırlık maçlarındaki performanslarıyla geçer not aldı.

Trabzonspor'un gençleri geçer not aldı

Bordo Mavililer'in alt yapısı devam ediyor... Son dönemde Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür’ü, Türk futboluna kazandıran Trabzonspor’da sırada Hüseyin Türkmen ve Abdülkadir Parmak var. Geçtiğimiz günlerde Samsunspor ile oynanan hazırlık karşılaşmasında ilk 11’de sahaya çıkan ikili, gösterdikleri performansla futbolseverleri kendilerine hayran bıraktı.

Haberin Devamı

Defanstaki görüntüsüyle güven veren Hüseyin, hatasız oynamış ve 79 dakika sahada kalmıştı.

A takımda kalacaklar

Kanatta görev yapan Abdülkadir Parmak ise adaşı Abdülkadir Ömür’ü aratmamıştı! A takıma olan uyumu ve özgüveni ile dikkat çeken 23 yaşındaki futbolcu, attığı çalımlarla da göz doldurmuştu. Teknik direktör Ünal Karaman ise maçın ardından genç yıldızlardan övgüyle bahsetmiş, “Abdülkadir ve Hüseyin bizimle olacak” ifadelerini kullanmıştı.

Bu ikilinin idmanlarda da ekstra çalışmalar yaptığı ve A takım için hazır olduğu öğrenildi. Ünal Karaman’ın, önümüzdeki sezon zaman zaman genç isimlere şans vereceği de gelen haberler arasında.

YORUM YAZ