MENÜ

Trabzonspor'un genç yıldızları fiyatını ikiye katlıyor

Avrupa devlerinin peşinden koştuğu Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir’e zam gündemde... Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun, senelik 500 bin TL alan Yusuf’un ücretini 500 bin Euro’ya (2.8 milyon TL), yıllık 250 bin TL kazanan Abdülkadir’in de maaşını 400 bin Euro’ya (2.2 milyon TL) çıkaracağı öğrenildi.

Trabzonspor'un genç yıldızları fiyatını ikiye katlıyor

Bordo-Mavililer’de son dönemlerde yıldızı en çok parlayan isimler hiç kuşku yok ki Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür...

Haberin Devamı

Avrupa’nın dev kulüpleri, iki oyuncu için de Trabzonspor’un kapısını çalıyor ancak Başkan Ahmet Ağaoğlu her fırsatta, “Onları bu sene satmayı düşünmüyorum” diyerek teklifleri elinin tersiyle itiyor. Hem Yusuf’u hem de Abdülkadir’i en az bir sene daha takımda tutmak isteyen Karadeniz ekibinin patronunun, bu oyuncuların ücretlerinde iyileştirmeye gideceği öğrenildi.

Benfica’nın radarında

Senelik 500 bin TL alan Yusuf’un ücretini 500 bin Euro’ya (2.8 milyon TL) çıkarmayı düşünen Ağaoğlu’nun, yıllık 250 bin TL kazanan ve Portekiz devi Benfica’nın resmi teklifini ilettiği Abdülkadir’e de ciddi bir zam yapacağı öğrenildi.

Yıllık 250 bin TL kazanan 19 yaşındaki futbolcunun da maaşının 400 bin Euro (2.2 milyon TL) civarına çekileceği kaydedildi.

YORUM YAZ