MENÜ

Trabzonsporlu yöneticiye demir çubukla saldırdılar

Trabzonspor Yönetim Kurulu'nda genel sekreter olarak görev yapan Köksal Güney iki kişi tarafından demir çubuklarla darp edildi.

Trabzonsporlu yöneticiye demir çubukla saldırdılar

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney darp edildi. Edinilen bilgiye göre Köksal Güney'in Ziraat Bankası İnönü şubesinden çıktığı esnada arkasından yaklaşan kafalarında kapşon bulunan iki kişi tarafından, demir çubukla vurulmak suretiyle darp edildiği öğrenildi. Haber61.net'in haberine göre; Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Güney'in kafasının arkasına aldığı darbe sonucu yarık oluştuğu ve yapılan ilk müdahalede 3 dikiş atıldığı belirtildi. Beyin Cerrahi bölümünde tadavi altına alınan Güney'in sağlık durumunun iyi olduğu gelen bilgiler arasında. Ayrıca Trabzonspor'dan sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Metin Doğan'da hastaneye geldi.

Kulüp genel menajeri Serhat Altıncı ise olayı doğrulayarak, fanatik.com.tr'ye şu açıklamayı yaptı: "Olayın sportif mi yoksa adli bir başka boyutu mu var bilmiyoruz. Duyduk, üzgünüz. Şu anda hastaneye gidiyoruz. Kamuoyuna gerekli açıklamayı yapacağız."

Hastaneye götürülen Köksal Günay'ın başına 3 dikiş atıldığı öğrenildi. Vücudunun çeşitli yerlerinde morluk olduğu da gözlenen Günay'ın önemli bir durumunun olmadığı ve ilerleyen saatlerde taburcu edileceği bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ