MENÜ

Trabzonsporlu taraftarlardan Galatasaray maçına yoğun ilgi

Bordo-Mavili taraftarlar, sezonun ilk büyük maçı olan Galatasaray karşılaşmasında takımlarını yalnız bırakmayacak. 41 bin kapasiteli Medical Park Stadyumu tıklım tıklım olacak.

Trabzonsporlu taraftarlardan Galatasaray maçına yoğun ilgi

Sezona öze dönüş politikası ile başlayan ve bu süreçte taraftarının desteğini arkasında hissetmek isteyen Trabzonspor, kritik Galatasaray karşılaşmasının biletlerini 35 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunmuştu. Bordo-Mavili futbolseverler de satışa çıktığı ilk günden bu yana biletlere yoğun ilgi gösterdi. Kombinelerle birlikte yaklaşık 38 bin biletin satıldığı öğrenilirken, bu rakamın bu akşamki maç saatine kadar 40 bine ulaşması bekleniyor.

Haberin Devamı

Görsel şovlar olacak

41 bin kapasiteli Medical Park Stadyumu’nu tıklım tıklım dolduracak olan Bordo-Mavili futbolseverlerin, aynı zamanda tribünlerde görsel şovlar yaparak, renkli görüntüler oluşturacağı belirtildi. Trabzonsporlu taraftarlar, 90 dakika boyunca tezahüratlarla takımlarına destek verecek. Galatasaray taraftarı da tribünlerde kendilerine ayrılan biletleri tüketti. Yaklaşık 2 bin Sarı- Kırmızılı futbolsever, Medical Park Stadyumu’nda Galatasaray’ı destekleyecek.

YORUM YAZ