MENÜ

Trabzonspor'lu Gervinho resmen Aris'te!

Yeni sezonda Abdullah Avcı'nın kadro planlamasında yer almayan Gervinho'ya, Trabzonspor 'kulüp bul' mesajı göndermişti. Fildişili futbolcu da dün akşam Aris için sağlık kontrollerinden geçmek adına Yunanistan'a gitmişti. Yunan ekibi, 35 yaşındaki yıldızın transferini resmen duyururken, Trabzonspor, tecrübeli oyuncuya sözleşme fesih bedeli olarak 10 taksitte 1 milyon 100 bin Euro ödeneceğini açıkladı.

Trabzonspor'lu Gervinho resmen Aris'te!

Geçtiğimiz sezon çapraz bağları koptuktan sonra sözleşmesi dondurulan ancak yeni sezon için yeni kontrat yapılan Gervinho için teknik direktör Abdullah Avcı, 'Gelecek planlarımda yok' raporunu sunmuştu. Bunun üzerine 35 yaşındaki futbolcuya 'kulüp bul' mesajı gönderilmişti.

Haberin Devamı

Fildişi Sahilli yıldız bir süredir görüştüğü Aris için sağlık kontrollerinden geçmek adına dün akşam saatlerinde Yunanistan'a gitmişti. Tecrübeli oyuncu, Yunan ekibiyle her konuda anlaştı ve Sarı-Siyahlılar transferi resmen açıkladı.

Aris sosyal medya hesaplarından işte bu görselle Gervinho transferini duyurdu:

Trabzonsporlu Gervinho resmen Ariste

10 taksitte 1 milyon 100 bin Euro

Trabzonspor, Gervinho'ya sözleşme fesih bedeli olarak 10 taksitte 1 milyon 100 bin Euro ödeneceğini açıkladı.

Karadeniz ekibinden KAP'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz Kouassi Gervais Yao arasındaki 01.07.2022 başlangıç ve 31.05.2023 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya, 1.100.000.-EUR tutarındaki fesih tazminatı 10 (On) taksit halinde ödenecektir. Kamuoyuna duyurulur.

Haberin Devamı

YORUM YAZ