MENÜ

Trabzonspor'dan Shakira ve Pique sürprizi!

Trabzonspor yıllarca hafızalardan silinmeyecek şampiyonluk kutlamaları için düğmeye bastı. Bordo-mavili kurmaylar, dünyaca ünlü pop sanatçısı ve dünyanın en iyi savunmacısını şölene getirmeyi planlıyor.

Trabzonspor'dan Shakira ve Pique sürprizi!

Bordo-mavili kulüp adım adım yaklaştığı 8’inci şampiyonluğu, dillere destan, karnaval niteliğinde bir kutlama taçlandırmak istiyor. Şölen için özel bir ajansla anlaşan kurmaylar, kutlamaya, ulusal ve yerel bir çok sanatçı getirmeyi planlıyor.

Haberin Devamı

Karadeniz gazetesinin haberine göre şampiyonluk kutlamasının özel isimleri olarak ise dünyaca ünlü pop yıldızı Shakira ve Barcelona formasını giyen eşi Gerard Pique düşünülüyor.

Trabzonspor’la daha önceden sıcak ilişkileri bulunan ikili, davete ‘evet’ derse girişimler resmileşecek. Akyazı Stadı’nı dolduran taraftarlar Shakira’nın şarkılarıyla coşacak.

Süper Lig’de 8. şampiyonluğuna çok yaklaşan Trabzonspor, kupa törenini unutulmayacak bir şölenle taçlandırmak istiyor. Yıllarca konuşulacak, karnaval niteliğinde yapılan şampiyonluk kutlamaları için yönetim özel bir ajansla anlaşma sağladı. Kutlamada, yerel ve Türkiye’nin çok tanınmış sanatçıları yer alacak. Bunlarla ilgili girişimler hızlanırken, şölenin asıl sürprizi ve sır gibi saklanan isimlerini de ilk kez Karadeniz Gazetesi açıklıyor. Gelen bilgilere göre, yönetimin anlaşma yaptığı ajans, dünyanın en sevilen pop sanatçılarından birisi olan Shakira’yı bu özel geceye getirmek istiyor. Shakira ile birlikte eşi olan Barcelona’nın dünya yıldızı stoperi Gerard Pique’nin de kutlamalara davet edileceği öğrenildi. İkili bu daveti kabul ederse, şampiyonluk kutlamalarının yapılacağı gece, Shakira şarkılarıyla Akyazı Stadı’nı dolduran bordo-mavili taraftarları coşturacak. Hatırlanacağı gibi Gerard Pique 2019 yılında Trabzonspor’un forma tanıtımını çok beğenmiş, bordo-mavili kulüp de ünlü stoper ve eşi Shakira’ya forma göndermişti.

YORUM YAZ