MENÜ

Trabzonspor'dan olay paylaşım: Ali yazar, Erce bozar

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu rövanşında Denizlispor'a konuk olan Trabzonspor'da Nwakaeme'nin gördüğü kırmızı kart tartışmalara sebep oldu. Trabzonspor taraftarı, maçın hakemi Ali Şansalan'a sert tepki gösterirken, Karadeniz ekibinin sosyal medya hesabından flaş bir paylaşım geldi.

Trabzonspor'dan olay paylaşım: Ali yazar, Erce bozar

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk maçında Trabzonspor'a 2-0 mağlup olan Denizlispor rövanşta rakibini 2-0 mağlup edince karşılaşma uzatmaya gitti. Uzatma dakikalarında da eşitlik bozulmayınca penaltı atışları sonunda rakibine 4-2 üstünlük sağlayan bordo-mavili ekip adını çeyrek finale yazdıran ekip oldu.

Haberin Devamı

93. dakikada yaşanan bir pozisyon ise büyük tartışma yarattı. Nwakaeme, ceza sahasına girmek üzereyken Lopes'in müdahalesiyle yerde kaldı. Mücadelenin hakemi Ali Şansalan, Nijeryalı yıldızın kendisini yere bıraktığı gerekçesiyle sarı kartını çıkardı. Nwakaeme, karta itiraz edince maçın hakemi ikinci sarıdan kırmızı kartla Trabzonsporlu oyuncuyu dışarı gönderdi.

Trabzonspordan olay paylaşım: Ali yazar, Erce bozar

Maçın uzatma dakikalarında üst üste 2 sarı kart gören ve Süper Lig'in 19. haftasında oynanacak Yeni Malatyaspor-Trabzonspor maçında cezalı duruma düşen Nwakaeme, bu kararın ardından çılgına dönerken, maçın hakemi Şansalan'a uzun süre tepki gösterdi.

“Ali yazar, Erce bozar”

Trabzonspor cephesi, kartın hatalı olduğunu düşünürken, Bordo-Mavililer’in resmi sosyal medya hesabı maçın hakemi Ali Şansalan’a göndermeli bir tweet attı. Erce’nin devleştiği maçın ardından genç kaleci ile birlikte takımın sevindiği fotoğrafı paylaşan Trabzonspor, “Ali yazar, Erce bozar” ifadelerini kullandı. Bu tweet kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Haberin Devamı

Trabzonspordan olay paylaşım: Ali yazar, Erce bozar

YORUM YAZ