MENÜ

Trabzonspor'dan Nicolai Jorgensen bombası

Trabzonspor'da son dakika transfer gelişmesi... Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un Feyenoord forması giyen Danimarkalı forvet Nicolai Jorgensen ile ilgilendiği belirtilirken Edgar Ie'nin bonservisini almak isteyen Hollanda ekibiyle Jorgensen takasını içeren bir transfer görüşmesi yapılabileceği belirtildi.

Trabzonspor'dan Nicolai Jorgensen bombası

2019-20 sezonunu zirvede tamamlamak adına hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına da hız vermiş durumda. Gündeme gelen son isim Feyenoord'dan Nicolai Jorgensen oldu.

Haberin Devamı

Hollanda basının Karadeniz Gazetesi'nden alarak derlediği ve Voetbal4U ile SoccerNews'in geniş yer verdiği habere göre Feyenoord, kiralık olarak takımda bulunan Edgar Ie'nin bonservisini Trabzonspor'dan almak istiyor fakat 4 milyon Euro'luk bonservisini almak konusunda sıkıntı yaşıyorlar. Bu noktada da Trabzonspor'a Nicolai Jorgensen önerisinde bulunulduğu belirtiliyor.

Hollanda basınına göre Danimarka Milli Takımı'nın da değişilmez oyuncularından olan Jörgensen için Trabzonspor'un Edgar Ie'nin yanı sıra ekstra bir ücret de ödeyebileceği belirtiliyor.

Bu sezon Hollanda Ligi'nde Feyenoord ile 13 maça çıkan Danimarkalı golcü; 5 gol, 2 asistlik bir performans sergiledi.

Trabzonspordan Nicolai Jorgensen bombası

YORUM YAZ