MENÜ

Trabzonspor'dan iç sahada Galatasaray'a geçit yok!

Medical Park Stadyumu’nda, Galatasaray’la oynadığı 3 maçı da kazanarak, rakibine puan vermeyen Trabzonspor, yarınki dev maçta da seriyi sürdürmeyi hedefliyor. Akyazı’yı tamamen doldurması beklenen Trabzonsporlu taraftarlar da şova hazırlanıyor.

Trabzonspor'dan iç sahada Galatasaray'a geçit yok!

Trabzonspor, 18 Aralık 2016’da açılan Medical Park Stadyumu’nda rakiplerine cehennemi yaşatırken Fırtına’nın ezeli rakiplerinden Galatasaray da henüz Akyazı’dan puanla çıkamadı.

Haberin Devamı

Medical Park’ta, Sarı- Kırmızılılar’ı 3 kez konuk eden Karadeniz devi, rakibini her seferinde eli boş gönderdi. Aslan’ı 2016-17’de 2-0, 2017-18’de 2-1 deviren Fırtına, Akyazı’daki son maçta ise rakibini 4-0 gibi rahat bir skorla geçti.

Trabzonspordan iç sahada Galatasaraya geçit yok

Biletler tamamen bitti

Kendi sahasında Galatasaray’a karşı üstünlüğü bulunan Karadeniz devi bu serisini sürdürmeyi hedeflerken, Bordo-Mavili taraftarlar da şölene hazırlanıyor. Önceki gün oynanan Getafe maçına fazla ilgi göstermeyen Trabzonsporlu futbolseverler, yarın oynanacak Galatasaray karşılaşmasında Medical Park Stadyumu’nu tamamen dolduracak. Satışa çıkan biletleri saatler içerisinde tüketen Bordo-Mavililer, özellikle 3 senedir olduğu gibi yine Akyazı’yı, Aslan’a dar etmeyi hedefliyor.

YORUM YAZ