MENÜ

Trabzonspor'dan Galatasaray'a çalım hazırlığı

Kaleci sıkıntısı yaşayan Trabzonspor, Sinan Bolat için Porto'nun kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Trabzonspor'dan Galatasaray'a çalım hazırlığı

Ara transfere günler kala Galatasaray'daki hareketlilik arttı. Onur Kıvrak'ın sakatlığında kaleci sıkıntısı yaşayan Trabzonspor, Galatasaray'da forma giyen Sinan Bolat için Portekiz ekibi Porto'nun kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Bordo-Mavililer şimdi Galatasaray-Beşiktaş derbisini bekliyor. Çünkü sözleşmesindeki ilginç bir detaya göre Sinan bu maçta forma giymezse, kulübü Porto tarafından geri çağrılabilecek.

Sözleşmesinde “1 Ocak 2015'e kadar 5 maçta oynamazsa Porto geri alabilir” maddesi bulunan Sinan şu ana dek 4 maçta oynadı.

Galatasaray'ın hesabı kupada normalde bugün oynanması gereken Diyarbakır BŞB maçında Sinan'a forma verip ve 5 maçı tamamlamaktı.

Ancak Federasyon maçı 22 Ocak 2015'e erteledi. Eğer Sinan derbide oynamazsa ipler Porto'ya geçecek.

Sinan, Galatasaray'ı istiyor


Sızan haberlere göre Trabzonspor da işte tam bu noktada harekete geçecek. Porto'nun kapısını çalıp Galatasaray'a bedelsiz kiralanan oyuncu için teklif yapacak. Porto Sinan'ı satmak istemiyor ancak gittiği takımda forma giymesini ve gelişmesini istiyor. Trabzonspor Sinan'ı birinci kaleci yapacağından eli güçlü. Fırtına, satın alma opsiyonlu kiralama teklifi üzerinde duruyor.

Ancak Sinan Bolat, Galatasaray'dan ayrılmak istemiyor. Bu istediğini yakın çevresine iletmiş durumda. Derbide oynamayıp 5 maçı tamamlayamaz ve Trabzon'un beklediği fırsat doğarsa işler değişebilir. Çünkü Karadeniz ekibi Sinan'a Galatasaray'dan aldığı 1,3 milyon euronun daha fazlasını önerecek. Hatta ilk 11 vaadinde bulunacak.

Bugün

Haberin Devamı
YORUM YAZ