MENÜ

Trabzonspor'dan çılgın teklif!

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, ara transferde Trabzonspor'dan Ozan ve Şener için gelen teklifi anlattı.

Trabzonspor'dan çılgın teklif!

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, ara transfer döneminde Trabzonspor ile Ozan Tufan ve Şener Özbayraklı için yapmış oldukları pazarlıkları anlattı.

Radyospor'a açıklamalarda bulunan Bölükbaşı, Trabzonspor Kulübü İkinci Başkanı Ali Uzunay'ın yaptığı "Biz Ozan ve Şener için Bursaspor ile anlaşmıştık ama Şenol Güneş izin vermedi" açıklamanın aksine transfere kendisinin izin vermediğini söyledi. Bordo-Mavililer'in, Ozan ve Şener konusunda son derece ısrarcı olduğunu anlatan Bölükbaşı, "Trabzonspor’un ilk teklifi 8 milyon Euro ve 2 futbolcu oldu. Ben 3 futbolcu istedim. Yabancı sınırı kararı sonrası bu kez 7 milyon 700 bin Euro ve 2 futbolcu önerdiler. Kabul etmedik. Teklifi 8.5 milyon avro ve 3 futbolcu yaptılar" dedi.

Bölükbaşı, Trabzonspor'un transferin son günü olan 2 Şubat tarihinde yeni bir teklif yaptığını da belirtirken, "Trabzonspor, transferin son günü sadece Ozan için 8 milyon avro ve 3 futbolcu verdi. Divan’da söz verdim ve satmayacağım dedim. Ozan’ın da gönlü yoktu" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ