MENÜ

Trabzonspor'dan birlik ve beraberlik mesajı

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Akyazı'daki kulüp mağazasında forma satışı yapıp, taraftarların satın aldığı formaları imzaladığı sırada, Teknik Direktör Ünal Karaman ve futbolcular mağazaya gelerek Ağaoğlu'na sürpriz yaptı. Bordo-mavililerin yeni transferi Obi Mikel'in de telefonla katıldığı etkinliğe 150 forma satın alarak katılırken, teknik heyet ve futbolcular ise 2 bin 661 forma alarak kulübe destek oldu. Trabzonspor o anları sosyal medyadan paylaşarak birlik ve beraberlik mesajı verdi: Çünkü yan yana olursak biz bize yeteriz!

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Akyazı'daki kulüp mağazasında forma satışı yapıp, taraftarların satın aldığı formaları imzaladığı sırada, Teknik Direktör Ünal Karaman ve futbolcular mağazaya gelerek Ağaoğlu'na sürpriz yaptı.

Haberin Devamı

Bordo-mavililerin yeni transferi Obi Mikel'in de telefonla katıldığı etkinliğe 150 forma satın alarak katılırken, teknik heyet ve futbolcular ise 2 bin 661 forma alarak kulübe destek oldu.

Trabzonspor o anları sosyal medyadan paylaşarak birlik ve beraberlik mesajı verdi: Çünkü yan yana olursak biz bize yeteriz!

YORUM YAZ