MENÜ

Trabzonspor'dan birlik mesajı

Trabzonspor’da Divan Kurulu başta olmak üzere tüm kurulların başkanları bir araya geldi. Bordo-Mavili takımın gidişatının değerlendirildiği toplantının ardından birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Trabzonspor'dan birlik mesajı

Ligde üst üste alınan iki beraberlik ve Türkiye Kupası’na erken veda sonrası olağanüstü bir toplantı gerçekleştirildi. Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen’in önderliğinde, Trabzonspor İstişare Kurulu Başkan Vekili Erol Tuna, Denetim Kurulu Başkanı Mahmut Ören, Disiplin Kurulu Başkanı Haluk Gençosmanoğlu, Sicil Kurulu Başkanı Osman Çavuşoğlu ile Arşiv ve Müze Kurulu Başkanı Mehmet Salih Uzun’un katıldığı görüşmenin ardından ortak bir açıklama yapıldı. Açıklamada kenetlenme mesajı verilirken, camiaya ve taraftara şu ifadelerle seslenildi: “Karadeniz Fırtınası, tarihine bakıldığında her sezona başarı parolasıyla başladığı gibi 2020-2021 sezonuna da aynı şekilde başlamıştı. Ancak ligde oynadığı 12 maçta 14 puan toplamış, kupada da elenmiş bir takım görüntüsü vermesi başta yönetim kurulu ve taraftarlarımız olmak üzere hepimizi üzmüştür”

Haberin Devamı

‘Girdaptan kurtulacağız’

“Bu üzücü dönemlerde kurullar ve camia olarak bizlere düşen görev yıpratıcı, kısır çekişmelere fırsat vermeden, Trabzonspor felsefesi ve ruhuna yakışmayan bu görüntüyü bir an önce silmek için başta moral ve motivasyonu yüksek, bütünleşmiş bir yönetim kurulu olmak üzere, tüm kurullarla birbirine kenetlenmek, teknik kadro, futbolcular ve taraftarlar olarak da felsefemizi ve ruhumuzu yeniden canlandırmak mecburiyetindeyiz. Bu doğrultuda içinde bulunduğumuz girdaptan kurtulacağımıza inancımız tamdır.”

YORUM YAZ