MENÜ

Trabzonspor'da yıldız zirvesi

Trabzon'un gelecek sezonki transfer politikasını ve hedeflerini belirleyecek zirveler başladı... Başkan Hacıosmanoğlu hem sportif direktör Hurma hem de hocası Yanal ile görüşüyor. Stephane Mbia transferi, Avrupa Ligi'ndeki strateji, alınacak yıldızların bütçesi ve gidecekler masada... En geç yarından sonra Karadeniz'de büyük operasyon başlıyor.

Trabzonspor'da yıldız zirvesi

Trabzonspor’un gelecek sezonu için en kritik günler başladı... Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, sportif direktör Süleyman Hurma ve yurt dışından dönen teknik direktör Ersun Yanal ile birlikte gündemdeki tüm mevzuları masaya yatıracak, en geç yarından sonra da Karadeniz’de büyük operasyon başlayacak. İşte gündemdeki mevzuların satır başları.

Mbia ve diğerleri...

Hurma, Ersun Yanal’a transferdeki tüm gelişmeleri ve sorunları anlatıyor. Başkan Hacıosmanoğlu’nun bu noktada, “Burada vereceğimiz tavizler bizi hem elimizdeki oyuncular hem de alacağımız diğer yıldızlar için sıkıntıya sokar” diyerek kırmızı çizgisini çizdiği biliniyor.

Yanal, Mbia’yı çok istiyor ama olmaması halinde alternatifler sunma hazırlığında. Başkanın ayrıca Yanal’a, “Sezonu erken açacağız. Geçen sezon Halilhodzic’in kamp açıklamaları bize çok sıkıntı yarattı. Lütfen problemlerini basınla değil, Süleyman bey ve benimle paylaş” dediği de gelen haberler arasında.

Avrupa Ligi’ne bakış

Trabzonspor’da hem başkan hem de Ersun Yanal, ağırlığın lige ve şampiyonluk hedefine verilmesinde hemfikir. Fakat bu asla göz göre göre Avrupa’ya veda demek değil. Yanal’ın Avrupa Ligi’nde tamamen yedek ağırlıklı bir kadro oynatma isteğine, başkanın da olumlu baktığı kaydedildi.

Liste hazır gibi...

Teknik direktör Ersun Yanal tatile gitmeden önce, takımda düşünmediği oyuncuların listesini başkana sunmuştu. Bu listeden talipleri olanlar da var, halen adı gündeme gelmeyenler de. Listeyi tekrar gözden geçirecek olan Yanal’ın, ‘sorunlu’ sınıfındaki oyuncuları değer kaybetmemesi adına kampa dahi götürmesi gündemde.

Haberin Devamı
YORUM YAZ