MENÜ

Trabzonspor'da transfer harekatı: Cheikhou Kouyate

Trabzonspor'da transfer harekatı sürüyor. Yerli stoperde Kaan Ayhan, Koray Günter gibi isimlerin fiyatları yönetime yüksek geldi. Son bir haftalık periyotta Trondsen bir takıma transfer olursa Bordo-Mavili takım savunmanın göbeği için son günlerde yabancı adaylara dönebilir. Adaylar arasında Crystal Palace’ta forma giyen Kouyate ismi en ön sırada. Senegal’le Afrika Kupası’nda mücadele eden oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Trabzonspor'da transfer harekatı: Cheikhou Kouyate

Transfere en erken başlayan takım olup ihtiyacı olan mevkileri tek tek güçlendiren Bordo Mavililer’de gözler artık savunmaya yapılacak takviyeye dönmüş durumda. Karadeniz ekibi; defansın göbeğini yerli bir isimle güçlendirmeyi planlıyordu. Ancak bu konuda hedeflenen isimler olan Kaan Ayhan ve Koray Günter gibi oyuncuların maliyetleri transfer planlamasının çok çok üzerinde oldu. Limitleri aşmak istemeyen Karadeniz ekibinde iç piyasada da aranan özelliklerde bir oyuncu bulunamayınca yeniden bir yabancı transferi gündeme geldi. Yabancı kontenjanı dolu olan Bordo Mavililer’de teknik direktör Abdullah Avcı, Trondsen’in ayrılması durumunda kalan 5 günlük sürede yabancı bir stoperin alınabileceğine yönelik düşüncesini iletti.

Haberin Devamı

Yine Kouyate gündemde

Adaylar arasında Crystal Palace’ta forma giyen Kouyate ismi en ön sırada. Senegal’le Afrika Kupası’nda mücadele eden oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Kulübü devrede bırakmak istemiyor. Arap ülkelerinden de çok sayıda talibi olan Kouyate için yine Fırtına flaş bir hamle yapabilir. Trabzonspor sezon başında da Kouyate’yle yakından ilgilenmiş, fakat transferi bitirme aşamasına getirmeden görüşmeler askıya alınmıştı.

YORUM YAZ