MENÜ

Trabzonspor'da Şota'nın milli ara sıkıntısı

Şota Arveladze, eksik oyuncular nedeniyle tam takım halinde çalışamamanın sıkıntısını yaşıyor.

Trabzonspor'da Şota'nın milli ara sıkıntısı

Ligde son üç maçından da mağlubiyetle ayrılan Trabzonspor'da milli arayı takımın yeniden toparlanması için adeta ilaç gibi gören teknik direktör Şota Arveladze, eksik oyuncular nedeniyle tam takım halinde çalışamamanın sıkıntısını yaşıyor.

TAKIMIN YARISI YOK

Sakat ve milli oyuncuların fazlalığı nedeniyle U21 takımından 6 oyuncuyu çalışmalara davet eden Şota Arveladze, oyun düzeninde yapmayı düşündüğü değişikliklerin taktik çalışmasını da tam anlamıyla gerçekleştiremiyor. Kadrosunda 26 oyuncu bulunduran bordo-mavililerde, bu sabah Şota Arveladze yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan çalışmaya tam 13 futbolcu çeşitli nedenlerle katılamadı. Milli takımlarda bulunan Okay, Uğurcan, Erkan, Constant, Mbia, Cavanda, Esteban Alvarado ve Medjani, sakatlıkları nedeniyle salonda çalışan Mehmet Ekici ve Alper Uludağ, sakatlığını atlatamayan Bosingwa, izinli olan N'Doye ve Sefa Yılmaz bordo-mavililerin antrenmanında yer almadı.

ÖNCE KONDİSYON SONRA TAKTİK

Eldeki oyuncularla önce yarım saatlik kuvvet ve dayanıklılık çalışması yapan Teknik direktör Şota Arveladze daha sonra yarı sahada taktik antrenman gerçekleştirdi. Zaman zaman yoğun yağmur altında gerçekleştirilen çalışmada Gürcü teknik adam özellikle taktik çalışma sırasında oyunu sık sık durdurarak futbolcularını uyardı.

ONUR TAM KAPASİTE

Torku Konyaspor
maçından önceki antrenmanda dizinde ağrı hisseden ve maçta görev alamayan Onur Recep Kıvrak da, bugünkü antrenmanda hırsıyla dikkat çekti. Kaleyi Esteban Alvarado'ya kaptırdığı haberleri nedeniyle sıkıntılı günler geçiren tecrübeli eldiven, antrenmanda kaleci antrenörü eşliğinde yaklaşık 1 saatlik yorucu bir çalışma yaptı. Onur'un tüm hareketleri rahatlıkla yapabildiği ve sakatlığıyla ilgili sorun kalmadığı belirtildi.

ÖMÜR AVCI - TRABZON / DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ